Închide meniul

Marius Constantin îşi asumă răspunderea după un nou eşec al Universităţii Craiova. "Trebuie să demonstrăm că merităm să jucăm aici!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 noiembrie 2020, 20:53

Marius Constantin îşi asumă răspunderea după un nou eşec al Universităţii Craiova. "Trebuie să demonstrăm că merităm să jucăm aici!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Marius Constantin, mesaj pentru coechipieri după eşecul cu Chindia

Marius Constantin a fost implicat în faza care a decis meciul din Bănie. A avut o intervenţie la Florea, în minutul 29, iar Cătălin Popa a acordat penalty.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova, învinsă acasă de Chindia Târgovişte

"Am reuşit, între ghilimele, a doua înfrângere consecutivă acasă şi nu avem nicio scuză. Nu cred că ne-am ridicat la nivelul care se aşteaptă de la noi.

E uşor să ne ascundem după lucrurile astea, că a fost un penalty care nu a fost. Trebuie să ne asumăm această evoluţie mai puţin reuşită, să ne ridicăm nivelul şi să demonstrăm că merităm să jucăm aici. Acum vom avea suficient timp pentru a se integra toţi jucătorii. Trebuie să ridicăm nivelul", a declarat Marius Constantin.

A fost a cincea partidă consecutivă a Universităţii Craiova care se termină cu acelaşi rezultat. Gruparea din Bănie le-a învins la limită pe Poli Iaşi, Dinamo şi Hermannstadt şi a cedat la limită cu Academica Clinceni şi Chindia Târgovişte.

Chindia Târgovişte avea două înfrângeri la rând până să vină în Bănie. Echipa lui Emil Săndoi a pierdut cu nou-promovata UTA Arad (0-1) şi cu FCSB (0-2).

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și