Închide meniul
Video

Marius Lăcătuş a stat la masă cu Maradona. Amintirile "Fiarei" şi cum l-a marcat argentinianul. "A început să cânte când m-a văzut!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 noiembrie 2020, 15:30

Într-un interviu acordat pentru AS.ro, Marius Lăcătuş a dezvăluit că a trăit momente emoţionante alături de Maradona. Cei doi s-au întâlnit prima oară la Mondialul din '90, când România a fost egala campioanei mondiale la Napoli, acasă la "El Pibe d'Oro". 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Amintirile "Fiarei" din duelurile cu Maradona

Lacatuş s-a duelat cu Maradona şi în Italia, când juca la Fiorentina. În Spania, la Oviedo, "Fiara" a dat din nou nas în nas cu cel care a fost "zeu" în Argentina.

"Stăteam şi aşteptam să intru la controlul antidoping. El pleca spre autocar şi, în momentul în care m-a văzut, a început să cânte cum o făceau fanii Fiorentinei în momentul în care jucam în Italia. A venit, m-a îmbrăţişat şi m-a invitat la masă la el la hotel", a declarat Marius Lăcătuş în exclusivitate pentru AS.ro.

La Mondialul din 1990, Lăcătuş a fost "fiară" cu Maradona. L-a faultat din prima şi a luat galbenul care i-a adus suspendarea din optimile de finală.

"Maradona era unic, în acea perioadă nu erau zece de Maradona, cum se întâmplă acum, când sunt o groază de Messi şi Ronaldo", a ţinut să asigure fostul internaţional român  

Reclamă

Omul cu zece titluri la Steaua a intrat pe teren cu un singur scop, acela de a fi numărul 1.

"Cei care îşi doresc să fie în top, să fie numărul 1, să înţeleagă faptul că fără muncă, fără disciplină, nu se poate ajunge acolo!"

Marius Lăcătuş are un palmares de invidiat şi cifre uriaşe. A înscris 98 de goluri în 357 de meciuri pentru Steaua. A punctat de 13 ori şi pentru echipa naţională, în cele 83 de partide în care a jucat sub tricolor.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:40 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! Vezi toate știrile
Citește și