Închide meniul

Marius Şumudică anunţă că e aproape să revină în antrenorat: „Sunt în discuţii”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 1 august 2023, 21:18

Marius Şumudică anunţă că e aproape să revină în antrenorat: „Sunt în discuţii

Marius Șumudică negociază cu Gaziantep

Marius Şumudică, în timpul unui meci/ Profimedia Images

Marius Şumudică anunţă că e aproape să revină în antrenorat. „Şumi” a precizat că e în discuţii cu mai multe echipe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul în vârstă de 52 de ani ar fi fost tentat să revină în Liga 1, dar la o echipă de playoff.

Marius Şumudică anunţă că e aproape să revină în antrenorat: „Sunt în discuţii”

Sunt în discuţii (n.r.: să semneze cu o nouă echipă). Nu se pune problema deocamdată (n.r. de U Cluj și Petrolul). Deocamdată mai stau. Nu discut despre cluburile care au antrenori.

Am zis că m-ar tenta (n.r. revenirea în Liga 1) în momentul în care puteam reveni la o echipă de play-off şi să mă bat sus, acolo. Dar echipele din play-off și-au luat alți antrenori. A venit Reghecampf la Craiova, îi urez baftă, a venit domnul Bergodi la Rapid, la fel, îi doresc baftă. Nu cred c-aș mai avea unde să merg în play-off”, a declarat Marius Șumudică pentru digisport.ro.

Marius Şumudică atacă dur conducerea Rapidului: „O greșeală managerială inacceptabilă, să iasă şi să explice”

Marius Şumudică atacă dur conducerea Rapidului. Antrenorul consideră că împrumutul lui Claudiu Petrila pe un sezon, pentru o sumă de 500.000 de euro, este o mare greşeală.

Reclamă

„Şumi”, care îşi dorea să antreneze Rapidul, nu i-a menajat pe oamenii care iau deciziile la echipa giuleşteană.

Înseamnă că plătesc 500.000 de euro plus salariul lui. Dacă au făcut o astfel de mutare, este o greșeală managerială inacceptabilă.

Eu cred că au dorit să-l ia definitiv și nu au vrut să facă pasul ăsta acum. Probabil în termen de câteva luni vor achita o altă rată și va fi transferat definitiv.

Reclamă 4 / 0/3

Conducătorii de acolo să iasă în public și să explice. 500.000 pentru un împrumut pe un an mi se pare enorm pentru România. Enorm! Poate nu-ți place, poate nu se adaptează…”, spunea Marius Şumudică pentru sursa citată.

Marius Şumudică l-a analizat pe Claudiu Petrila

Antrenorul în vârstă de 52 de ani l-a analizat pe tânărul de 22 de ani, pe care Rapid l-a împrumutat de la CFR Cluj.

A avut o perioadă bună (n.r. când Marius Șumudică era la CFR Cluj) și a avut o ofertă de 5 milioane, dar au refuzat-o. El e un jucător de bandă stângă, să intre pe piciorul drept, genul lui Ilie Dumitrescu, păstrând proporțiile.

El nu poate să joace număr 10, în centru, e genul lui Octavian Popescu de la FCSB.

E combinativ, peste Costache, deci va fi un plus pentru Rapid. A avut sincope.

A avut perioada bună la Sepsi, apoi a scăzut. Cât am stat eu, i-am dat încredere copilului, după care a venit Petrescu și nu a mai avut realizări. Cred că va ajuta Rapidul”, a mai declarat Marius Șumudică pentru sursa citată.

Claudiu Petrila a fost prezentat de Rapid! Prima reacţie a jucătorului: „Îi asigur pe fani că voi da totul pe teren”

Claudiu Petrila a fost prezentat de Rapid. Giuleştenii l-au luat sub formă de împrumut de la CFR Cluj, cu opţiune de cumpărare definitivă.

Reclamă

Claudiu Petrila a venit cu gânduri mari la Rapid şi le-a făcut fanilor o promisiune uriaşă. A spus că va da totul pe teren pentru a lupta pentru titlu.

Mă bucur să fiu aici. În sfârșit s-a concretizat transferul meu la Rapid. Sunt fericit că sunt aici și abia aștept să încep treaba și să mă alătur echipei.

Cred că mă voi descurca bine. Îmi place atmosfera de aici, Rapid este un club serios și, cu siguranță, vom face treabă bună împreună. Sistemul pe care domnul Bergodi îl pregătește pentru meciuri este unul avantajos pentru mine, fiind un sistem ofensiv. Nu am lucrat cu dumnealui până în momentul acesta, dar l-am urmărit la echipele la care a fost și sunt încântat de stilul său de joc.

Atmosfera din Giulești este incredibilă. De fiecare dată când am jucat împotriva Rapidului a fost o atmosferă incredibilă, care te presează încontinuu. Rapid este un club mare, un club serios, așa cum puține sunt în țară, care se bate la campionat și asta îmi doresc și eu. Îi asigur pe suporteri că voi da totul pe teren”, a fost mesajul lui Petrila postat de Rapid pe reţelele de socializare.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:20 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia. Echipele de start 19:14 Un campion mondial cu Argentina, primul transfer al verii la Barcelona! Xavi pregătește deja echipa pentru sezonul viitor 19:10 Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal! Radu Drăguşin, „uitat” pe bancă 18:41 CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor! „Tigroaicele”, şanse mici să se califice în Final Four 18:30 Francesco Bagnaia a câștigat Marele Premiu al Spaniei la MotoGP! Pilotul de la Ducati a făcut spectacol 18:30 Neluţu Varga, replică acidă pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câştigat titlul: „De la anul îi va fi foarte greu!” 18:14 Bogdan Lobonţ a „luat foc” înainte de Rapid – Universitatea Craiova: „Nu puteți să-mi spuneți asta” Întrebarea care l-a deranjat 18:12 Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul! Cum l-a numit pe Gigi Becali 17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor 17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior Vezi toate știrile
Citește și