Închide meniul

Marius Şumudică, dezamăgit de finala Anglia – Italia de la Euro 2020. „Nu îmi place niciuna!” + De ce s-a speriat când a văzut o poză cu Sorin Cîrţu

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 9 iulie 2021, 23:34

Marius Şumudică, dezamăgit de finala Anglia – Italia de la Euro 2020. „Nu îmi place niciuna! + De ce s-a speriat când a văzut o poză cu Sorin Cîrţu

Marius Șumudică, acuzat de agresiune sexuală

Mediafax Foto / Flaviu Buboi via Hepta

Marius Şumudică nu are nicio favorită în finala de duminică, dintre Anglia şi Italia. „Nu îmi place niciuna”, a spus antrenorul lui CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică, dezamăgit de finala Euro 2020

Şumudică s-a amuzat şi când i-a dat replica lui Sorin Cîrţu. A spus că i se pare că seamănă izbitor cu şeful oltenilor.

„Nea Sorin e un băiat simpatic. Când mi-a pronunţat numele, Marius, mi-am dat seama că are o anumită simpatie faţă de mine. Când mă mai uit pe telefon (n.r. la ştiri) şi văd poza domnului Cârţu, îmi sare în ochi, aşa! Chiar semănăm, deşi e mai în vârstă decât mine: ‘Iar au dat ceva de mine?!’. Nu, era Sorin Cârţu!”, s-a amuzat Şumudică.

Cîrţu îl ironizase pe Şumudică, pentru declaraţiile în care punea pe primul plan preliminariile Champions League cu Borac Banja Luka în faţa Supercupei României.

Marius Şumudică, despre transferul lui Andrei Burcă: „Interes clar şi oferte importante”

„Avem doar două zile între acest joc de Supercupă şi următorul joc din Champions League. Gândiţi-vă ce atmosferă ne va aştepta acolo. Sunt 37 de grade în acest moment acolo! Va fi extraordinar de greu. Eu am fost adus la acest club ca să fac bani, iar eu vreau să fac bani! Vreau să ajut bugetul clublui. Peste tot pe unde am fost am adus bani şi am ajutat cluburile respective. Nu trebuie să mă justific în faţa domnului Cârţu şi nici în faţa nimănui”, şi-a reluat ideea Şumudică.

Reclamă

CFR ar putea obţine bani şi de pe urma transferului lui Andrei Burcă, deşi acesta este accidentat.

„În maximum cinci zile, Burcă va reveni la parametri normali. Ştiu că există interes de la două echipe din străinătate. Interes clar şi oferte importante”, a mai spus Şumudică. Antrenorul lui CFR Cluj a precizat însă că Bălgrădean va rămâne la CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:59 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și