Închide meniul
VIDEO

Marius Șumudică, gest uluitor la meciul lui Malatyaspor! Incredibil ce a putut să facă „Șumi” la tribuna oficială. Imaginile s-au viralizat pe internet

Alexandru Ivan Publicat: 2 decembrie 2021, 18:01

Marius Șumudică, gest uluitor la meciul lui Malatyaspor! Incredibil ce a putut să facă „Șumi la tribuna oficială. Imaginile s-au viralizat pe internet

Marius Șumudică, gest incredibil la meciul lui Malatyaspor

Profimediaimages

  • Marius Șumudică, gest uluitor la meciul lui Malatyaspor
  • Incredibil ce a putut să facă „Șumi” la tribuna oficială

Yeni Malatyaspor s-a chinuit cu Akhisarspor (echipă de liga a doua) în turul 4 din Cupa Turciei, pe care a învins-o cu 3-1 abia după prelungiri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică, gest incredibil la meciul lui Malatyaspor

În ciuda prestației slabe a echipei, Șumudică era optimist înaintea meciului. Românul a dansat la tribuna oficială, iar imaginile au ajuns pe internet.

Reclamă

Meciul n-a fost însă liniștit pentru Șumudică. În minutul 95, la scorul de 1-0 pentru Malatyaspor, „Șumi” a fost surprins fumând la tribuna oficială. Românul și-a aprins țigara nestigherit și a tras rapid câteva fumuri, fiind nervos pe prestația jucătorilor săi.

Reclamă

Șumudică a fost suspendat după scandalul pe care l-a făcut în ultima etapă de campionat, în meciul cu Galatasaray, scor 0-0. Atunci, „Şumi” şi-a ieşit din minţi după ce atacantul Kubilay Kanatsizkus a încasat cartonaşul galben pentru un fault, în minutul 90+7.

Citește și:

 Marius Şumudică cere transferuri de urgenţă la Yeni Malatyaspor

„Şumi” pune din nou presiune pe şefii lui Yeni Malatyaspor, cărora le cere transferuri de urgenţă în perioada de mercato din iarnă. Antrenorul român recunoaşte că în 28 de ani de carieră nu s-a întâlnit cu o situaţie similară ca cea de acum.

„Va fi dificil. Jucăm cu o echipă calificată în play-off-ul Europa League. O să ne luptăm pentru fiecare minge. Sper să fim agresivi. Aştept ca un nebun perioada transferurilor. În fiecare săptămână pierdem jucători. N-am văzut în 28 de ani de carieră aşa ceva. De necrezut. Ăsta e job-ul meu. O să vedem ce vom face”, a declarat Marius Şumudică înaintea meciului cu Galatasaray.

Reclamă 4 / 0/3

 

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei
Echipa naţională • 27 mart., 22:58
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!”
Marius Şumudică a comparat un jucător de la Rapid cu Thereau
Liga 1 • 24 mart., 18:30
Marius Şumudică a comparat un jucător de la Rapid cu Thereau: „Eu nu am mai văzut așa calitate la un vârf de atac”
Marius Şumudică l-a înjurat pe Mircea Lucescu!
Extra • 24 mart., 12:24
Marius Şumudică l-a înjurat pe Mircea Lucescu! Ce a urmat după incident e de povestit nepoţilor!