Închide meniul

Marius Şumudică îl face praf pe urmaşul său de la Gaziantep: "I-am lăsat o maşină de curse, pe care a condus-o ca un tractorist!" Cu ce l-a supărat Sa Pinto

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 mai 2021, 13:48 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:57

Marius Şumudică îl face praf pe urmaşul său de la Gaziantep: "I-am lăsat o maşină de curse, pe care a condus-o ca un tractorist!" Cu ce l-a supărat Sa Pinto

profimediaimages

Marius Şumudică, supărat de declaraţiile lui Ricardo Sa Pinto

Fostul mare internaţional al Portugaliei, Ricardo Sa Pinto, s-a declarat nemulţumit că jucătorii pe care îi antrenează la Gaziantep nu s-au debarasat de obiceiurile deprinse în timp ce erau pregătiţi de Marius Şumudică. Românul i-a transmis că i-a lăsat "o maşină de curse pe care el a condus-o ca un tractorist".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică, despre Sa Pinto: "I-am lăsat o maşină de curse utilată complet, pe care a condus-o ca un tractorist"

"M-au sunat ziarişti turci să-mi spună că domnul Sa Pinto a declarat că jucătorii săi nu sunt profesionişti şi că nu s-au debarasat de ce făceau când lucrau cu Şumudică. Adică? Mi se pare urât. Foarte urât să-ţi ataci jucătorii şi pe fostul antrenor când tu conduci echipa de atâtea luni. 

Ca antrenor ştiu că nu e tocmai frumos să vorbeşti despre alţi antrenori şi cu atât mai puţin despre cei care ţi-au luat locul, dar mă deranjează. Echipa aceea, construită de mine, juca minunat, avea rezultate şi sunt sigur că am fi prins cupele europene. Lui Sa Pinto i-am lăsat o maşină de curse utilată complet, pe care a condus-o ca un tractorist. Începător!", a declarat Marius Şumudică, potrivit digisport.ro.

Marius Şumudică: "Păi, se pot compara cele două perioade ale echipei?"

Marius Şumudică a fost chiar şi pe primul loc în Turcia cu Gaziantep, înainte să fie dat afară din cauza nemulţumirilor sale exprimate public în legătură cu prelungirea contractului. Acum, Gaziantep este pe locul 8 şi are o singură victorie în ultimele şase etape.

"Păi, se pot compara cele două perioade ale echipei? Este păcat şi sunt foarte dezamăgit că un nume important în fotbalul european poate să spună aşa ceva. Şi nu e prima dată când o face, dar tocmai din respect pentru trecut am tăcut. Acum s-a umplut însă paharul!", a mai spus Marius Şumudică despre Sa Pinto.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și