Închide meniul
Video

Marius Şumudică, mesaj dur pentru jucători. „Dacă nu ne calificăm, facem un foc de tabără şi ardem licenţele”. Cere înţelegere de la conducere: „Să nu ajungem la divorţ!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 iulie 2021, 18:39 / Actualizat: 22 iulie 2021, 20:49

Promisiunea lui Marius Şumudică

Mediafax Foto / George Fluster via Hepta

  • Lincoln – CFR Cluj 1-2
  • Marius Şumudică a făcut spectacol la conferinţa de presă

Şumudică a explicat motivele pentru care gruparea din Gruia s-a chinuit în Gibraltar. Lincol a condus-o pe tabelă pe CFR, dar „dubla” lui Debeljuh a evitat un rezultat ruşinos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică, mesaj dur pentru jucători. Nu acceptă ca CFR Cluj să fie eliminată de Lincoln

Încerc să-mi recuperez jucătorii. A fost o deplasare extrem de grea, chiar dacă orice telespectator a văzut doar jocul la televizor. Ei te şi cataloghează ca o echipă care a luat adversarul de sus. N-am găsit locuri de cazare în Gibraltar, am stat în Spania, de aceea am şi plecat cu două zile înainte. La antrenamentul oficial, ne-a dat jos din autocar, controale la acte, la ce avem în autocar, adică nu e uşor.

Ne-am deplasat 60-70 de kilometri, am trecut graniţa, am intrat într-o altă ţară. Totul mi s-a părut contra. Nu am arătat ce trebuia să arătăm, recunosc, iar după pauză am controlat jocul. Importantă e victoria. Până acum, dacă am spus că jucăm un fotbal foarte frumos, am fost atacat că aş face comparaţie cu ex-antrenorii de la CFR. Am adus 3 puncte României, indiferent cum am făcut-o.

Reclamă

Nu cred că mai sunt echipe mici. Important e că ne dă şansa de a ne califica. Acum să mă scuze jucătorii, dar dacă nu ne calificăm după victoria cu 2-1, ar trebui să facem un foc de tabără în faţa stadionului şi să ne punem fiecare licenţele, să le ardem. Şi noi, şi jucătorii. Să ne lăsăm toţi. Atunci ar fi o ruşine istorică. Eu iau plusul – rezultatul. 2-1, cu şanse mari de calificare, cu şanse mari de a fi într-o competiţie europeană şi de a evolua până spre decembrie, cel puţin grupele Conference League. După care, ne vom bate de la egal la egal cu următoarea pretendentă, Slovan sau Young Boys„, a spus antrenorul lui CFR Cluj.

Marius Şumudică: „Sper să nu ajungem la divorţ aşa de repede!”

Şumudică le-a cerut conducătorilor clubului să aibă răbdare cu el. Consideră că are nevoie de timp pentru a îşi pune amprenta asupra echipei. Şumudică a făcut show la ultima conferinţă de presă!

Reclamă

Am jucat prost, trebuie să recunoaştem că am jucat prost. Dar o echipa mare şi când joacă prost câştigă. Ca şi într-un mariaj, e greu să-ţi cunoşti consoarta de la început, aşa repede, într-o lună de zile. Şi în viaţa de zi cu zi, când ajungi să te căsătoreşti. Multe cupluri care s-au căsătorit aşa, când o iei de pe stradă sau ai luat-o după 2-3 saptămâni, într-un an ai divorţat.

Ai nevoie de puţin timp, sper să nu ajungem la un divorţ aşa rapid şi să înţelegem că deocamdată noi suntem în grafic. Nu mă interesează comentariile, cârcotelele, că CFR-ul deranjează„, a declarat Marius Şumudică.

Până să joace meciul de acasă cu Lincoln, CFR Cluj are duel în Liga 1 cu Academica Clinceni.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei
Echipa naţională • 27 mart., 22:58
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!”
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”