Închide meniul

Marius Şumudică, mesaj uluitor pentru Gigi Becali şi Toni Petrea. "Dacă FCSB nu ia titlul, trebuie să-ţi pui ştreangul de gât!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 aprilie 2021, 9:23

Marius Şumudică, mesaj uluitor pentru Gigi Becali şi Toni Petrea. "Dacă FCSB nu ia titlul, trebuie să-ţi pui ştreangul de gât!"

Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

Marius Şumudică, convins că FCSB nu poate pierde titlul

Şumudică a avut o reacţie incredibilă atât la adresa lui Gigi Becali, cât şi la acea a antrenorului roş-albaştrilor, Toni Petrea. Le-a transmis că nu au nicio scuză dacă CFR Cluj devine campioana României pentru a patra oară la rând.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică: "FCSB trebuie să facă greşeli foarte mari ca să nu ia titlul"

"FCSB e o echipă de aplomb, care trăiește din realizări individuale. Nu mi se pare că are un joc consistent, chiar văd o scădere, dar trăiește prin sclipirile lui Tănase, Morutan, Oaida, jucători care pot face diferența și peste care au trecut câțiva ani de Liga 1. Se vede că au şcoală… Tănase se vede că e crescut de Hagi. Jucătorii care pleacă din Academie au clasă, trebuie doar să se maturizeze și ajung cu siguranță jucători de valoare pentru că au educația necesară. 

Daca FCSB pierde titlul și anul asta, nu ştiu cum să-i numesc. Daca nu iau titlul anul ăsta, prin toată conjunctura și tot ce se întâmplă… trebuie să faci greșeli foarte mari să nu iei campionatul. Daca nu-l iei, trebuie să-ți pui ștreangul de gât! Îl pierde de prea mult timp. E o conjunctură favorabilă la FCSB acum să ia titlul", a declarat Marius Şumudică la sport.ro.

Antrenorul rămas liber de contract după ce despărţirea de Rizespor nu are încredere că Universitatea Craiova poate da lovitura. Dorit în trecut de Mihai Rotaru, Şumudică este sigur că titlul nu va ajunge în Bănie nici după o pauză de 30 de ani.

"Craiova e în afara discuției, ei pot să le încurce, fară îndoială, pe celelalte echipe și nu cred că pot pierde locul 3. Așa că, lupta este între FCSB și CFR și cred că FCSB are prima șansă. Eu cred că ar trebui să fie campioni înainte de ultima etapă. Dacă vor pierde, o vor face numai din vina lor. 

Reclamă

CFR mi se pare o echipă bună, dar eu văd că anul ăsta FCSB are cea mai mare șansă să ia campionatul. Daca nu reușește, e cel mai mare eșec al lor din ultimii 10 ani. E suficient un punct mai mult", a mai spus Şumudică.

Universitatea Craiova are cu 8 puncte mai puţin decât liderul Ligii 1, FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și