Închide meniul

Marius Șumudică nu a glumit! „Șumi” a refuzat invitația la inaugurarea noului stadion din Giulești. „Motivele îmi aparțin!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 21 martie 2022, 23:05

Marius Șumudică nu a glumit! „Șumi a refuzat invitația la inaugurarea noului stadion din Giulești. „Motivele îmi aparțin!

Marius Șumudică se ține de cuvânt

Profimedia

Marius Șumudică e foc și pară pe șefii de la Rapid. „Șumi” s-a dezis de echipa favorită și a anunțat că nu va participa la inaugurarea noului stadion din Giulești. Antrenorul de 51 de ani s-a ținut de cuvânt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Directorul de comunicare de la Rapid, Lucian Ionescu, a anunțat că Marius Șumudică a refuzat invitația de a participa la inaugurarea stadionului ”Giulești”, acolo unde ar fi trebuit să ia parte și la meciul old-boys.

Marius Șumudică a refuzat invitația la inaugurarea noului stadion din Giulești

”Marius Șumudică a refuzat să vină. Am vorbit personal cu el și a spus foarte politicos: ‘Nu te supăra pe mine, nu vin! Motivele îmi aparțin’. Mi-a închis gura. Daniel Pancu nu doar că va veni, dar va și juca. Va avea și numărul 1+9 pe tricou. Marius Șumudică așa mi-a spus mie. Dacă se răzgândește e binevenit”, a transmis Lucian Ionescu, potrivit prosport.ro.

Rapid – Poli Timişoara, meciul de inaugurare al noii arene din Giuleşti, este programat pe 26 martie. La eveniment vor participa nume uriaşe din istoria clubului alb-vişiniu. Mircea Lucescu, Daniel Pancu şi Rică Răducanu se numără printre invitaţii de lux care vor veni la inagurarea arenei de 39 de milioane de euro din Giuleşti.

Abonaţii clubului au avut prioritate şi au putut cumpăra bilete, în format online, încă de ieri. Suporterii care nu aveau abonamente valabile au decis să şi le achiziţioneze fizic. Fanii s-au aşezat la coadă cu câteva ore înainte de deschiderea caselor de bilete. Acestea sunt deschise în intervalul 17:00 – 20:00 şi e de aşteptat ca toate cele 13.000 de tichete să se vândă în timp record.

Reclamă

Prețurile la inaugurarea noului stadion din Giulești

14.050 de locuri are Stadionul Giuleşti, care a costat 39 de milioane de euro şi care este noua „bijuterie” a rapidiştilor.

Prețurile biletelor pentru abonați:

Peluza Nord: 30 RON
Tribuna a II-a (central): 45 RON
Tribuna a II-a (periferic): 40 RON
Tribuna I (central): 50 RON
Tribuna I (periferic): 45 RON
Tribuna 0: 90 RON

Reclamă 4 / 0/3

Prețurile biletelor pentru cei care nu sunt abonaţi:

Peluza Nord: 45 RON
Tribuna a II-a (central): 55 RON
Tribuna a II-a (periferic): 50 RON
Tribuna I (central): 60 RON
Tribuna I (periferic): 55 RON
Tribuna 0: 120 RON

Recomandări
  • Marius Șumudică nu a glumit
  • „Șumi” a refuzat invitația la inaugurarea noului stadion din Giulești

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și