Închide meniul

Marius Şumudică, ofertă uriaşă de la un club de tradiţie din România. "Nu sunt Guardiola sau Mourinho"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 martie 2021, 9:00

Marius Şumudică, ofertă uriaşă de la un club de tradiţie din România. "Nu sunt Guardiola sau Mourinho"

profimediaimages

Marius Şumudică este liber de contract după ce s-a despărţit de turcii de la Rizespor

Marius Şumudică este liber de contract şi a fost ofertat de echipa sa de suflet. Rapid i-a propus un salariu de 20.000 de euro pe lună şi o primă de promovare de 150.000 de euro. Antrenorul a cerut timp de gândire câteva zile, scrie fanatik.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică, ofertă uriaşă de la Rapid

Nicolae Grigore a ajuns în vizorul şefilor după ce Rapid a fost învinsă cu 3-1 pe propriul teren de Csikszereda. "Giuleştenii" sunt fără victorie în 2021 şi riscă să rateze promovarea în prima ligă pentru al doilea sezon la rând.

La revenirea în ţară, după ce s-a despărţit de Rizespor, Şumudică a spus că intenţionează să meargă în vizită la Rapid, club pentru care a jucat de două ori (1996-1999 şi 2001-2002) şi pe care l-a antrenat o dată (2010-2011).

"Singurul club unde m-aş duce să văd, nu să îi ajut că nu au nevoie şi nu sunt Guardiola şi Mourinho, este Rapid. M-aş duce să îl salut pe Grig şi la antrenamente, să mă uit acolo, este Grig", a spus Marius Şumudică pentru as.ro.

Şi Dinamo, un alt club de tradiţie care se confruntă cu mari probleme, l-a ofertat pe Marius Şumudică. "E adevărat că m-au căutat, dar nu se pune problema. Îi respect, le doresc baftă. Sunt nişte oameni extraordinari să strângi atâţia bani, bravo lor pentru tot ceea ce fac acolo, dar nu se pune problema ca eu să merg să antrenez. Cel puţin în perioada asta următoare", a mai spus Marius Şumudică.

Reclamă

Marius Şumudică a demisionat de ziua lui de la Rizespor

Marius Şumudică şi-a reziliat contractul cu Rizespor chiar în ziua în care a împlinit 50 de ani. Trei remize şi patru înfrângeri e palmaresul lui Marius Şumudică pe banca echipei de la malul Mării Negre.

"Incredibil. În ziua în care am făcut 50 de ani am reziliat contractul cu Rizespor. Este un club senzaţional, este cel mai bine organizat club la care am lucrat în viaţa mea. Nu am lucrat la niciun club atâtde bine organizat, este numărul 1 din toate punctele de vedere. Din păcate, am preluat echipa din mers, eu nu fac aşa ceva. Nu am putut să îi resuscitez având âîn vedere că au fost peste 20 de cazuri de Covid. Reveneau câte 4, câte 4. Trebuia să îi aduc la un nivel de pregătire după 14 zile în care stai cu virusul în tine.

Îmi era greu să le învăţ şi numele. Nici nu am avut timp, am jucat din 3 în 3 zile. Acesta a fost marele duşman al meu. Şi dacă aveam timp să lucrez cu ei sunt convins că îi scăpam de la retrogradare. Sunt obosit şi am vrut să pun stop. Ei doreau să continui. Le-am spus şi de sănătate şi de toate şi au înţeles", a declarat Marius Şumudică în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Marius Şumudică are 50 de ani
  • El este liber de contract după despărţirea de Rizespor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” Vezi toate știrile
Citește și