Închide meniul

Marius Şumudică şi-a anunţat plecarea de la Gaziantep. Îi ia faţa lui Laurenţiu Reghecampf. "Oferta e de 7 ori mai mare!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 ianuarie 2021, 13:42

Marius Şumudică şi-a anunţat plecarea de la Gaziantep. Îi ia faţa lui Laurenţiu Reghecampf. "Oferta e de 7 ori mai mare!"

Abaca Press / AA via Hepta

Marius Şumudică a fost ofertat de Al Shabab

Şumudică a primit o ofertă de la Al Shabab, echipa din Riad cu care s-a zvonit că va semna Laurenţiu Reghecampf. A mai fost în două rânduri la conducerea echipei aflate pe locul trei în campionat. Şumudică a dezvăluit că a discutat deja cu Răzvan Lucescu, cel care este lider cu Al Hilal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică, pe punctul de a reveni la Al Shabab

"Chiar cu 10 minute în urmă am închis cu un preşedinte din Golf. Există şanse mari să merg acolo, de acum. Nu îi şantajez pe cei de la Gaziantep sau ridic preţul. Ei ştiu foarte bine condiţiile pe care mi le doresc. Dacă plătesc o sumă de bani în contul clubului, pot să plec mâine în altă parte. Dar nu pot să fac aşa ceva. Vreau să închei un ciclu aici, dar când primeşti o ofertă de 6-7 ori mai mare decât aici, începi să te gândeşti. Viaţa antrenorului e scurtă.

Nu-i nimic adevărat, nu m-am înţeles sub nicio formă cu Gaziantep. Conducătorii vor veni în seara asta la hotel, dar va fi destul de greu. Eu îmi doresc doi jucători şi ne împotmolim la sume modice. Va fi destul de greu ca eu sa continui aici", a declarat Marius Şumudică pentru digisport.ro.

Şumudică mai are contract cu Gaziantep până la finalul sezonului. Echipa lui a obţinut 31 de puncte după 16 etape şi a fost chiar şi pe primul loc în clasament. A fost depăşită între timp de Beşiktaş şi Fenerbahce.

Marius Şumudică a fost ofertat de Kayserispor înaintea lui Dan Petrescu

"Am primit o ofertă de la Kayserispor. Au făcut o ofertă extraordinară, incredibilă. Există respect în rândul cluburilor şi nu aş putea accepta această ofertă. Am refuzat politicos. M-au sunat acum două zile.

Reclamă

Am o relaţie foarte bună cu preşedintele. Le-am oferit şi o părere despre Petrescu. Dan Petrescu trebuie să pastreze echipa în prima ligă. În caz contrar, nu va mai putea antrena aici.

Îi urez noroc. Îi va fi foarte greu pentru că nu cunoaşte campionatul. Indiferent de transferurile pe care le va face, timpul este duşmanul său. Jucăm la fiecare 3 zile, trebuie să cunoască bine echipa şi să aducă jucători", a spus Şumudică în Gazete Kayseri.
 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Contractul lui Şumudică expiră la finalul sezonului
  • Ce echipă l-a ofertat pe antrenorul lui Gaziantep

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:33 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1™ al Chinei e ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 10:27 „Campioana o să aibă mari probleme!” Marius Șumudică a făcut praf 2 jucători de la FCSB, după 2-2 cu Rapid! 10:10 BREAKING NEWSAdrian Mititelu Jr e la terapie intensivă! Fiul lui Adrian Mititelu, la un pas să se otrăvească! Reacţia lui Adrian Mititelu 9:48 A venit nota de plată după FCSB – Rapid 2-2! Ce amendă a primit echipa lui Gigi Becali. Anunțul oficial 9:37 „Nu are rost să ne ascundem după deget” Bogdan Lobonț, verdict despre lupta pentru cupele europene după FCSB – Rapid 2-2 9:30 FotoVictoria Beckham, petrecere fabuloasă cu ocazia împlinirii vârstei de 50 de ani! David Beckham, martor la reunirea Spice Girls! 9:09 „Transmite-le că sunt idioţi!” Ce l-a înfuriat pe Marius Şumudică după FCSB – Rapid 2-2. Anunţ vehement pentru contestatari 8:47 „Nimeni nu l-a lăudat!” Gigi Becali vrea să transfere un jucător de la FCU Craiova! Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 8:37 „E singurul care a făcut ceva!” Vedeta care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu, în FCSB – Rapid 2-2 8:17 Gigi Becali a luat la ţintă un alt jucător în afară de Miculescu după derby-ul cu Rapid: „Ești vedetă? Imediat îl trec pe bancă” Vezi toate știrile
Citește și