Închide meniul

Marius Șumudică și-a ieșit din minți după ce a ajuns la retrogradare în Turcia. „Ar trebui să slăbesc puțin și să intru pe teren!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 20 noiembrie 2021, 19:05

Marius Șumudică și-a ieșit din minți după ce a ajuns la retrogradare în Turcia. „Ar trebui să slăbesc puțin și să intru pe teren!

Marius Șumudică a ajuns la retrogradare în Turcia

Profimedia

La finalul meciului, antrenorul român a dat vina pe absențele din lot. Șumudică se gândește să intre chiar el pe teren, la cât de mulți accidentați are în echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică, reacție fabuloasă după Giresunspor – Yeni Malatyaspor 1-0

„Este prima dată când mi se întâmplă asta în cariera mea de 20 de ani, să pierd mai multe meciuri la rând. Îmi pierd jucătorii. Avem deja patru accidentați din 11 titulari. Portarul nostru este și el accidentat. Vom juca acum cu Galatasaray, Konyaspor și Alanyaspor. Cred că ar trebui să slăbesc puțin și să intru eu pe teren”, a spus Marius Șumudică, citat de yenisafak.com.

După înfrângerea cu Giresunspor, Malatyaspor a ajuns, din nou, pe loc retrogradabil. Echipa antrenată de Marius Şumudică putea egala în minutul 79, însă golul lui Mustafa Eskihellac a fost anulat pe motiv de ofsaid.Unicul gol al partidei a fost marcat de Diabate, din penalty, în minutul 70.

După a treia înfrângere la rând, Malatyaspor este pe locul 17, primul retrogradabil, cu 12 puncte. Giresunspor a urcat pe locul 16, ultimul care asigură prezenţa în prima ligă şi în sezonul viitor, cu 13 puncte. Lider este Trabzonspor, cu 30 de puncte.

Citește și:

Marius Șumudică are telefonul închis pentru Burleanu și Stoichiță

Marius Șumudică nu ia în calcul să ajungă pe banca primei reprezentative. Este sigur că nici măcar nu va fi sunat de conducătorii fotbalului românesc.

Reclamă

Nu se pune problema să vin! Nu sunt pregătit să fiu selecţioner. Sunt antrenori mai în vogă, cu rezultate. Ladislau Boloni, Dan Petrescu și Gică Hagi sunt antrenori care au rezultate şi pot să vină.

Numele meu nu cred că este vehiculat. Mă uitam şi astăzi pe un site, erau 7 antrenori enumeraţi, iar eu căzusem de pe lista aia. Atunci, nu iau in calcul. Eu mă gândesc la ce am de făcut acolo, în Turcia. Trebuie să scap echipa de la retrogradare„, a declarat Marius Șumudică la plecarea din țară.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Marius Șumudică și-a ieșit din minți
  • Românul a ajuns la retrogradare în Turcia

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 10:00 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” Vezi toate știrile
Citește și