Închide meniul

Marius Șumudică și-a ieșit din minți după Malatyaspor – Kayserispor 2-2. „Niciodată nu au mers la VAR pentru noi!” Haos la finalul meciului. Președintele clubului a intrat pe teren și a sărit la bătaie

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 23 decembrie 2021, 19:01

Marius Șumudică și-a ieșit din minți după Malatyaspor – Kayserispor 2-2. „Niciodată nu au mers la VAR pentru noi! Haos la finalul meciului. Președintele clubului a intrat pe teren și a sărit la bătaie

Marius Şumudică, nervos după Malatyaspor - Kayserispor 2-2

Profimedia

Malatyaspor a condus cu 2-0 la pauză, dar n-a scos decât un singur punct cu Kayserispor. Echipa lui Șumudică a avut un gol anulat și a cerut și un penalty.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică și-a ieșit din minți după Malatyaspor – Kayserispor 2-2

„Am jucat al 9-lea meci aici. Niciodată arbitrii nu au mers la VAR pentru noi. Nu vreau să vorbesc despre arbitraj, dar nu cred că au luat deciziile corecte”, a spus Marius Șumudică, citat de AA SPOR.

Spiritele s-au încins după ce arbitrul a fluierat finalul jocului. Președintele celor de la Malatyaspor, Adil Gevrek, a intrat pe gazon să-l confrunte pe „centralul” partidei. Arbitrii au fost ținuți pe teren aproximativ 20 de minute și au fost scoși însoțiți de polițiști.

Reclamă

Și clubul Malatyaspor a avut o reacție dură. Echipa antrenată de Marius Șumudică a postat un mesaj sugestiv după meciul cu Kayserispor. „Pată neagră!”, au scris reprezentanții lui Malatya.

Malatyaspor – Kayserispor 2-2

Malatyaspor a început perfect meciul cu Kayserispor și a deschis scorul prin Chouiar, în minutul 25. Echipa lui Șumudică și-a dublat avantajul în minutul 36, prin Buyuk. A fost momentul în care antrenorul român s-a descătușat.

Șumudică s-a pus în genunchi de bucurie, cu capul la pământ. Când s-a ridicat, „Șumi” și-a aruncat la pământ fesul din cap. Imaginile au devenit deja virale pe rețelele de socializare.

Reclamă 4 / 0/3

Finalul a fost însă de coșmar pentru Marius Șumudică. Kayserispor a revenit de la 0-1 şi a egalat în prelungirile meciului prin Pektemek. Pentru fosta echipă a lui Şumudică a mai marcat şi Gavranovic.

A fost al 8-lea meci la rând fără victorie pentru Marius Șumudică în Turcia. Malatyaspor a rămas pe locul 18, sub linia retrograd

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start Vezi toate știrile
Citește și