Închide meniul

Marius Şumudică, sultanul Turciei! Ofertele primite după victoria uriașă cu Fenerbahce: "E important ce e în faţa celor 6 zerouri!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 decembrie 2020, 20:28

Marius Şumudică, sultanul Turciei! Ofertele primite după victoria uriașă cu Fenerbahce: "E important ce e în faţa celor 6 zerouri!"

Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

Marius Șumudică este ”pe cai mari” în Turcia și a primit și oferte colosale

Tehnicianul român a mărturisit că a primit două oferte colosale după fluierul de final, cu multe zerouri și extrem de multe promisiuni:

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică: ”Am găsit antidotul și am câștigat cu cele două forțe ale Turciei”

”Cred că într-un final m-a ajutat și Corona ăsta că stau în cameră, te obligă să nu ieși. Am găsit antidotul și am câștigat cu cele două forțe ale Turciei. Am primit și două oferte în seara asta și nu cred că mă ia somnul.

Nu am cum să zic de la ce echipe sunt ofertele, sunt sub contract, mai am patru luni. Vorbim despre Golf, unde sunt foarte apreciat și vorbim despre o echipă din Europa. Europa de Vest!

Dacă ei (n.r. Gaziantep) cred că îi aștept până în martie-aprilie după ei…atunci de Mărțișor să își caute antrenor! Financiar, nici nu mi-a venit să cred. Ce zerouri…cele 6 zerouri erau, dar ce era în fața celor 6 zerouri.

E o săptămână decisivă pentru cariera mea”, a declarat Marius Șumudică.

Reclamă

Marius Șumudică a primit un ceas cadou de la jucătorii săi

După ce le-a oferit jucătorilor 50.000 de euro primă din banii săi după victoria cu Bașakșehir, aceștia i-au întors acum favoarea lui Marius Șumudică.

Fotbaliștii lui Gaziantep i-au oferit tehnicianului un Rolex de 20.000 de euro cu inscripția ”Regele” și i-au scandat numele minute în șir.

Reclamă 4 / 0/3

”E adevărat. Și eu le fac foarte multe cadouri. După meciul cu Bașakșehir le-am dat un bonus destul de consistent. Le-am făcut un cadou destul de consistent. 

Astăzi mi-au întors, mi-au cumpărat un ceas de valoare și au început să-mi strige numele și mi-au dat lacrimile”, a mărturisit Marius Șumudic într-o intervenție pentru Digi Sport.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan Vezi toate știrile
Citește și