Închide meniul

"Mbappe" Coman, de nerecunoscut! "Nu scrie nicăieri că trebuie să joace 90 de minute". Cum şi-a atacat Toni Petrea vedetele şi de ce s-a înfuriat: "Vă bateţi joc"

Antena Sport Publicat: 7 februarie 2021, 21:20

Reclamă
"Mbappe" Coman, de nerecunoscut! "Nu scrie nicăieri că trebuie să joace 90 de minute". Cum şi-a atacat Toni Petrea vedetele şi de ce s-a înfuriat: "Vă bateţi joc"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Florinel Coman a fost înlocuit la pauză în FCSB-Clinceni 0-1

Transferul lui Dennis Man, la Parma, pentru 13 milioane de euro, i-a făcut să viseze şi pe ceilalţi jucători de la FCSB. Şi antrenorul Toni Petrea şi-a acuzat jucătorii că încearcă să facă prea multe pe cont propriu. FCSB are 48 de goluri în acest sezon, dar în ultimele patru meciuri a reuşit doar patru goluri. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Petrea: "Am abuzat de acţiuni individuale"

"Am făcut o partidă mai puţin reuşită. Am suferit la gresivitate şi am abuzat de acţiuni individuale pe faza de atac. Trebuie să analizăm, altfel o să avem probleme. Cred că vor să facă prea multe, dar le-am spus că jocul colectiv e cel mai important.

La mijlocul terenului au fost prea multe acţiuni individuale. După minutul 60, nu cred că s-a mai jucat fotbal. Clinceni are jucători cu experienţă, au ştiut să rupă jocul, să ne întrerupă acţiunile", a spus Toni Petrea, după 0-1 cu Clinceni.

FCSB nu a mai strălucit în atac împotriva unei echipe care a impresionat din nou şi a arătat de ce ocupă un loc de play-off, locul cinci. 

Toni Petrea, despre Florinel Coman: "Are un mic blocaj"

Toni Petrea a făcut trei schimbări la pauză. Printre cei sacrificaţi au fost nou-venitul Denis Haruţ, dar şi vedeta Florinel Coman.

Reclamă
Reclamă 4

"La Haruţ, am mizat pe mobilitatea lui Cristea şi Miron. El se va integra, nu e nicio pronblemă. Florin (n.r. Coman) a avut câteva tentative nereuşite, am decis să-l schimbăm. Nu cred că şi-a pierdut din încredere. Am discuţii cu el, îşi doreşte foarte mult. Poate are un mic nlocaj, să zic aşa. Nu e obligatoriu, nu scrie nicăieri că un jucător trebuie să joace 90 de minute", a spus Petrea.

Antrenorul lui FCSB nu e îngrijorat de şansa lui CFR Cluj de a trece pe primul loc, mâine. El a spus că nu va sacrifica meciul din Cupă, cu Dinamo, pentru a pune pe primul plan lupta din campionat.

"Pe mine mă interesează punctele, din păcate nu reuşim să marcăm pe măsura ocaziilor pe care ni le creăm. De aceea jocul nostru are de suferit. Vom vedea ce se va întâmpla, pe mine mă interesează ce facem noi (n.r. nu CFR). Vom trage linie după play-off.

Reclamă

Cu Dinamo, va fi diferit de meciul de campionat. Normal, orgoliile sunt foarte mari. Dorinţa lor de revanşă cred că e foarte mare. Trebuie să ne refacem şi să ne ridicăm la nivelul meciului. Îl vom trata cât se poate de serios şi sper să câştigăm", a mai spus Petrea.

Toni Petrea, enervat de arbitri: "Vă bateţi joc"

Antrenorul FCSB a "plecat" cu un cartonaş galben după meciul cu Clinceni. În minutul 38, al primei reprize, când scorul era 0-0, el a protestat la o lovitură liberă primită de oaspeţi. "Vă bateţi joc", a strigat antrenorul lui FCSB la arbitrul Lucian Rusandu.

Toni Petrea încă nu îşi simte postul ameninţat, deşi FCSB poate pierde mâine prima poziţie în clasament. Ilie Poenaru visează şi el la şansa de antrena la FCSB. "Am telefonul deschis", a glumit antrenorul care tocmai i-a învins pe roş-albaştri. El a spus că golul victoriei, venit dintr-un corner, nu a fost o întâmplare.

Ce a spus Ilie Poenaru despre o ofertă de la FCSB

"Băieții merită toate felicitările, este victoria lor. Şi-au dorit-o foarte mult, am făcut jocul aproape perfect din punct de vedere defensiv. Nu am avut multe ocazii, dar e important că n-am primit gol. Am lucrat fazele fixe, mereu lucrăm, încercăm să dominăm și să avem ocazii la fazele fixe.

Este o gură de oxigen, am suferit mult, băieții erau dezamăgiți de aceste meciuri pe care le-am pierdut. Își doreau mult să redevenim echipa care eram în tur, bine organizată, cu densitate, cu pressing pe adversar. Nu mă gândesc la play-off, ci doar la fiecare meci în parte. Nu vreau să ne uităm pe clasament", a spus antrenorul Academicii Clinceni.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:15

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31 25 iun.

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31 25 iun.

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19 25 iun.

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:07 25 iun.

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și