Închide meniul

„Generaţia de Aur”, succes în meciul de retragere! Hagi, Panduru şi Gâlcă au marcat pe Arena Naţională

Alex Ioniță Publicat: 25 mai 2024, 22:35

Reclamă
„Generaţia de Aur, succes în meciul de retragere! Hagi, Panduru şi Gâlcă au marcat pe Arena Naţională

Meciul de retragere al „Generației de Aur”

Gică Hagi, în meciul de retragere al "Generaţiei de Aur"/ Hepta

„Generaţia de Aur” a obţinut un succes în meciul de retragere, care a fost live text, pe AS.ro. Foştii jucători ai naţionalei României au câştigat partida cu scorul de 3-2, după ce au revenit de la 0-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi, Basarab Panduru şi Costel Gâlcă au marcat pentru România. Pentru selecţionata Legendelor Lumii au punctat Rivaldo şi Goran Pandev.

„Generaţia de Aur”, succes în meciul de retragere

Final! România – World Stars 3-2! „Generaţia de Aur” s-a impus în meciul de retragere, după ce au revenit de la o-2! A fost spectacol total pe Arena Naţională.

Min. 71: România – World Stars 3-2! „Generaţia de Aur” a preluat conducerea, după ce Costel Gâlcă a marcat, din pasa lui Dorinel Munteanu.

Min. 64: România – World Stars 2-2! Gică Hagi a transformat lovitura de la 11 metri

Reclamă
Reclamă 4

Min. 63: Penalty pentru România!

Min. 41: România – World Stars 1-2! Basarab Panduru a înscris cu un şut superb! Gică Hagi a dat assist-ul la golul lui Panduru

Min. 28: România – World Stars 0-2! Goran Pandev a majorat avantajul selecţionatei mondiale! El a profitat de o respingere a lui Prunea la un şut al lui Karagounis

Reclamă

Min. 22: România – World Stars 0-1! Rivaldo a deschis scorul

Min. 21: Bară pentru World Stars! Karagounis a izbit bara cu un şut

Min. 20: Ocazie uriaşă a echipei Generaţiei de Aur! Viorel Moldovan nu a putut marca singur cu portarul Dida

Min. 10: Florin Prunea a reuşit prima paradă a meciului, iar numele lui a fost scandat de fanii din tribune

Update 20:30: A început duelul de pe Arena Naţională!

Echipele de start:

Generația de Aur: Prunea – Dan Petrescu, Gică Popescu, Belodedici, Răzvan Prodan – Munteanu, Sabău, Lupescu, Ilie Dumitrescu – Hagi, Răducioiu

World Stars: Dida – Maicon, Panucci, Djukic, Candela – Edmilson, Giovanni, Karagounis, Rivaldo – Nuno Gomes, Stoichkov

Generația de Aur se va duela cu o echipă a starurilor la meciul de retragere. Printre numele mari care vin pe Arena Națională se numără: Jose Mourinho, Hristo Stoichkov, Rivaldo sau Dida.

Lotul echipei All Starts:

PORTARI

FUNDAȘI

MIJLOCAȘI

ATACANȚI

De asemenea, și în rândul României se vor regăsi „nume grele”, care au scos o țară întreagă în stradă, în anii ’90. Gică Hagi, Ilie Dumitrecu, Dan Petrescu sau Gică Popescu sunt doar câțiva dintre jucătorii legendari ai României, care vor străluci, probabil pentru ultima dată, pe Arena Națională.

Lotul Generației de Aur:

PORTARI

FUNDAȘI

MIJLOCAȘI

ATACANȚI

Jose Mourinho și-a dezvăluit marele vis la venirea în România

Într-un interviu pentru presa din România, Jose Mourinho a dezvăluit că a refuzat o ofertă din partea echipei naționale a Portugaliei și că își regretă decizia.

„The Special One” a spus că și-ar dori să antreneze selecționata lusitană și consideră că o întoarcere „acasă” ar fi un sfârșit natural al carierei sale.

„( n.r. Aţi refuzat naţionala de fotbal a Portugaliei. A fost o decizie grea?) Da, şi greşită probabil. Aşa cred. Nu greşită pentru că vreau să muncesc în fiecare zi, vreau să antrenez în fiecare zi. Vreau să joc 2, 3 meciuri pe săptămână.

În acel sens,o slujba la naţionala Portugaliei este diferită. Trebuie să călătoreşti, să urmărești jucătorii, să îi alegi. Nu ai timp de antrenament. Portugalia este o echipă fantastică. Jucători incredibili. Cea mai bună generaţie. Portugalia poate câştiga Campionatul European, Campionatul Mondial.

Aș lua în considerare să antrenez Portugalia în viitor. Cred ca va fi un sfârșit natural al carierei mele, să merg acasă”, a spus Jose Mourinho, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena 3 CNN.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
11:00

Ultimele detalii înainte ca FCSB să-și afle adversara din Champions League! Decizia luată de UEFA despre tragerea la sorți

10:37

Viorel Moldovan, anunț despre viitorul lui Albion Rrahmani! Oferta primită de Rapid pentru golgheterul echipei: „Nu e ușor!”

10:26

UEFA a prefaţat meciul România – Ucraina de la EURO 2024: „Pregătiți-vă pentru un final dramatic”

10:10

Dan Petrescu forțează transferul unui „tricolor” de la EURO 2024! Mutarea de senzație pregătită la CFR Cluj

9:49

Suma pe care o poate câștiga România, după meciul cu Ucraina de la EURO 2024! Câți bani pot obține „tricolorii”

9:44

Simona Halep, un nou salt în clasamentul WTA! Pe ce locuri se află celelalte românce

1 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și