Închide meniul

Meciuri de top în Europa! Pochettino, primul trofeu după PSG – Marseille 2-1. Barcelona, salvată de Ter Stegen. Bayern, dezastru în Cupă

Antena Sport Publicat: 13 ianuarie 2021, 21:25

Meciuri de top în Europa! Pochettino, primul trofeu după PSG – Marseille 2-1. Barcelona, salvată de Ter Stegen. Bayern, dezastru în Cupă

profimediaimages

Neymar, decisiv în Supercupa Franţei

  • Bayern, învinsă de o echipă din liga a doua
  • Neymar, gol la primul meci după accidentare

Surpriză uriașă în Cupa Germaniei. Bayern a fost eliminată de echipa de liga a doua, Kiel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana Europei, Bayern Munchen, eliminată de Kiel

S-a terminat 2-2, iar bavarezii au cedat cu 6-5 la loviturile departajare. Campioana Europei a folosit mulți titulari, inclusiv pe golgheterul Lewandowski.

Și Barcelona a tremurat. Fără Messi, care a acuzat probleme medicale și a fost menajat, s-a calificat după lovituri departajare în finala Supercupei Spaniei. Ter Stegen a apărat de trei ori! După 1-1, la capătul a 120 de minute, Barca s-a impus cu 3-2 la loteria penalty-urilor contra lui Sociedad.

Reclamă

Neymar a revenit cu gol, iar PSG a luat Supercupa

În Franța, PSG a câştigat primul trofeu cu noul antrenor, Mauricio Pochettino. S-a impus cu 2-1 în faţa rivalei Olympique Marseille și a câștigat Supercupa.

Icardi a deschis scorul în minutul 39. Absent de pe 13 decmebrie, când a fost accidentat în meciul de campionat cu Lyon, Neymar a intrat pe teren în minutul 65, în locul lui Di Maria. 

Reclamă

Neymar s-a dovedit decisiv pentru parizieni. El a făcut 2-0 în minutul 85, înainte ca Payet să stabilească scorul final. PSG nu s-a ferit să tragă de timp. Iar Mbappe a primit cartonaşul galben în minutele de prelungire.

Fanii aşteaptă ca Neymar să îi ducă pe primul loc şi în campionat, unde PSG este a doua, la un punct în spatele lui Lyon. 

În afara reuşitei din Supercupă, Neymar are trei goluri în şaprte meciuri jucate în actuala ediţie de campionat. Iar în Champions League a reuşit şase goluri în cinci meciur!

Reclamă 4 / 0/3

Pep Guardiola, salvat de Phil Foden, puştiul care a luat faţa vedetelor de la City

În Premier League, Mourinho a ironizat-o pe Fulham care a jucat cu Tottenham, după ce programul a fost dat peste cap de cazurile de Covid-19. "Au avut 48 de ore să se pregătească", i-a atacat portughezul pe rivalii din Londra.

Răzbunarea a venit pe teren. Tottenham-Fulham s-a terminat la egalitate, 1-1. În schimb, Manchester City a învins-o cu 1-0 pe Brighton. "Cetăţenii" sunt neînvinşi de 14 meciuri şi au urcat pe locul al treilea în campionat. Phil Foden a reuşit singurul gol al partidei. 

Crescut de City, puştiul de 20 de ani este golgheterul unei echipei care a făcut transferuri de sute de milioane de euro. El a marcat opt goluri în actualul sezon, în toate competiţiile.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
AntenaPLAY • 25 mart., 11:52
„Te-ai întoarce în Liga Portugal?” Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!