Închide meniul

Medicii l-au ignorat, deși i-a ajutat cu mâncare pe timp de pandemie! Dezvăluirile lui Cosmin Olăroiu: "E trist pentru mine să vorbim despre asta"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 ianuarie 2021, 18:25

Medicii l-au ignorat, deși i-a ajutat cu mâncare pe timp de pandemie! Dezvăluirile lui Cosmin Olăroiu: "E trist pentru mine să vorbim despre asta"

ProfimediaImages

Medicii l-au ignorat pe Cosmin Olăroiu

Cosmin Olăroiu a asigurat, gratis, mâncare din propriul restaurant medicilor de la spitalul "Victor Babeș" pe toată durata stării de urgență. Când a avut nevoie de ajutor din partea personalului medical, "Oli" a fost tratat cu spatele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"E trist pentru mine să vorbesc despre subiectul ăsta. Eu nu fac astfel de lucruri pentru presă sau pentru imagine. Nu trăiesc aici, nu am de ce să am popularitate. Vreau sa imi traiesc viața linistit. 

În momentul respectiv, când doctorii erau în carantină și trebuia să stea la spital închiși, am discutat și aveau nevoie de această susținere. Eu m-am angajat să fac lucrul acesta pe toată durata aceea, până în iunie, iulie. Au fost câteva luni din martie… Restaurantul a fost închis și a funcționat doar pentru a livra mâncare doctorilor. Gratis, bineînțeles.", a spus Olăroiu pentru Gazeta Sporturilor. 

Cosmin Olăroriu, ignorat de medicii pe care i-a ajutat

 "Da, iar când a fost nevoie și am avut un caz de Covid în familia mea, nimeni n-a mai ținut cont că eu i-am ajutat. Nimeni! Nici măcar… Au avut alții grijă de cel bolnav. Cei pe care nu i-am ajutat. Iar cei pe care i-am ajutat nici măcar nu mi-au mai răspuns! Problema recunoștinței e atunci când o aștepți. Dacă nu aștepți recunoștință de la oameni, nu te poate afecta. N-ai cum să fii dezamăgit!", a subliniat antrenorul român.

Cosmin Olăroiu a fost desemnat cel bun antrenor român din 2020. El a câștigat în luna noiembrie titlul de campion în China alături de Jiangsu Suning. A fost primul astfel de trofeu cucerit vreodată de formația chineză. 

Reclamă

Olăroiu a mai câștigat campionatul cu Al Hilal, Al Ahli și echipa lui Gigi Becali. El i-a condus pe "roș-albaștri" în 2006 până în semifinalele Cupei UEFA.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 20:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Citește și