Închide meniul

Medicul care l-a operat pe Diego Maradona, investigat pentru moartea acestuia. Prima declarație dată de Leopoldo Luque

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 29 noiembrie 2020, 20:59

Medicul care l-a operat pe Diego Maradona, investigat pentru moartea acestuia. Prima declarație dată de Leopoldo Luque

profimediaimages

Medicul Leopoldo Luque este investigat pentru rolul său în moartea lui Diego Maradona

Update 24:00 Leopoldo Luque a dat prima declarație de la începutul investigației.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El spune că acuzațiile sunt nedrepte și a afirmat că nu avea, din punct de vedere medical, cum să prevadă moartea lui Maradona. 

”Am prezentat toate actele care mi-au fost cerute. Au luat istoricul medical al lui Diego, precum și rapoarte despre activitatea pe care am avut-o eu în ceea ce-l privește. Mi-au fost luate și mai multe dispozitive electronice.

Familia mea și prietenii mei știu ce am făcut pentru Diego și aș face-o din nou. Nu mă simt vinovat cu nimic. Aveam o relație foarte bună”, a declarat acesta.

”Ar fi trebuit să mai rămână în clinica de recuperare, dar nu a vrut. Eu sunt responsabil pentru că i-am prelungit viața și pentru că l-am iubit. Nu sunt responsabil pentru ce s-a întâmplat în casa unde el se afla.

Reclamă

Tot ce s-a făcut a fost acceptat de Diego. Am vrut să-l ținem departe de alcool, de aceea erau aproape de el familia, un psiholog și un medic psihiatru, alături de asistent și infirmiere.

(…) Rolul meu a fost să-l fac pe Diego să înțeleagă ceva, să câștig ce era mai greu, voința lui. Nu se putea face nimic fără asta”, a declarat Luque, conform celor de la sport.ro

Leopoldo Luque a devenit o figură publică în săptămânile recente datorită rolului său în intervențiile asupra lui Diego Maradona dinaintea morții sale, mai ales operația la cap pe care a suferit-o legendarul fotbalist.

Reclamă 4 / 0/3

Medicul care l-a operat pe Maradona, sub investigație

În momentul de față, el este investigat pentru partea sa de vină în decesul lui Maradona. Justiția din Argentina îl investighează pentru ”ucidere accidentală”, iar casa medicului a fost deja percheziționată pentru a fi găsite dovezi.

Mai mult, echipa medicală ce l-a păzit pe Maradona după operație se găsește și ea sub lupă. Autoritățile încearcă acum să afle de ce nu au existat doctori sau ambulanțe de gardă în cartierul exclusivist San Andres unde se recupera cel supranumit ”Pelusa”.

Familia lui Diego Maradona îl învinovățește pe doctorul Luque, mai ales după zvonurile apărute în ultimele zile conform cărora medicul s-ar fi certat cu fostul mare fotbalist înainte de decesul acestuia, raportează spaniolii de la As.

Momentan nu există declarații din partea lui Leopoldo Luque, dar a fost găsită înregistrarea în care acesta cheamă ambulanța, în ziua morții lui Diego, de la ferma la care se afla în acel moment.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! Vezi toate știrile
Citește și