Închide meniul

"Mereu am visat să joc de Boxing Day!" Ianis Hagi, în culmea fericirii, după ce a adus victoria lui Rangers. "Genunchii mei sunt bine!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 decembrie 2020, 17:06

"Mereu am visat să joc de Boxing Day!" Ianis Hagi, în culmea fericirii, după ce a adus victoria lui Rangers. "Genunchii mei sunt bine!"

profimediaimages

Ianis Hagi şi-a îndeplinit visul cu golul din meciul cu Hibernian

Ianis Hagi a dat gol, dar a fost aproape să se accidenteze în timpul bucuriei. El a fost taxat pe contul de Twitter al lui Rangers.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi: "Genunchii mei sunt bine"

"Mereu am visat să joc de Boxing Day (n.r. a doua zi de Crăciun). Trei puncte şi un gol. Mi-au făcut visul să se îndeplinească şi mai frumos! P.S. Genunchii mei sunt bine", a scris Ianis Hagi pe Facebook. 

Ianis a fost lăudat de Steven Gerrard după meciul cu Hibernian. "Ianis a primit oportunitatea de a reveni în echipă și a profitat de ea. Sunt din nou foarte mulțumit cu prestația sa, așa cum am fost și etapa trecută. Este într-un moment bun. E încă tânăr și se dezvoltă. L-am putea vedea obosind în ultimele etape", a spus antrenorul lui Rangers.

Fotbalistul român a fost lăudat de fani şi presa din Scoţia, unde a primit printre cele mai mari note. 

Reclamă

"Va deveni unul dintre cei mai buni jucători ai noştri în acest sezon. Ce talent!", "3 goluri şi un assist în ultimele cinci meciuri. Ianis Hagi este un jucător în formă!", "Hagi arată în sfârșit ce poate. A avut un început dificil de sezon", au scris suporterii lui Rangers.

Rangers, neînvinsă cu Ianis Hagi titular

Jucătorul român, în vârstă de 22 de ani, are cifre impresionante în acest sezon. El a jucat 16 meciuri ca titular şi a reuşit 3 goluri şi 9 pase decisive.

Media assisturilor este de 1,5 pe meci! În topul paselor de gol, Ianis este al doilea în campionatul Scoţiei. De fiecare dacă când Ianis a fost titular, Rangers nu a pierdut!

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:15 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei Vezi toate știrile
Citește și