Închide meniul

"Merită să aibă soarta ălora care alergau pe şine" Şumudică, atac la adresa conducătorilor şi jucătorilor Rapidului. "E dezastru, treziţi-vă!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 noiembrie 2020, 19:57

Reclamă
"Merită să aibă soarta ălora care alergau pe şine" Şumudică, atac la adresa conducătorilor şi jucătorilor Rapidului. "E dezastru, treziţi-vă!"

Abaca Press / AA via Hepta

Marius Şumudică, ultimatum pentru rapidişti

Alb-vişiniii au pierdut ultimele trei meciuri din Liga 2 şi au ajuns pe locul 14 în clasament. Şumudică le-a adus aminte actualilor fotbalişti prin ce a trecut el în perioada în care îmbrăca tricoul Rapidului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică a tunat şi fulgerat după seria dezastruoasă a Rapidului

"Am o grămadă de prieteni care suferă, și eu la fel sufăr. Este un dezastru ce se întâmplă la Rapid! Din punctul meu de vedere este un dezastru! Mă doare, mă doare enorm!

Am văzut ce bijuterie de stadion se construiește acum, trebuie să fii un imbecil să nu-ți dai viața ca să pășești primul pe acel stadion. Mă refer aici la tot ce înseamnă fenomenul Rapid, în afara de suporteri, adică jucători, antrenori, conducători.

Dacă îmbraci culorile Rapidului fără să-ți dai viața pentru ele, meriți să ai soarta ălora care alergau pe căile ferate. Și eu am pățit la fel! Am pierdut un meci la Sportul, scor 1-2, iar apoi am făcut două ore cu autocarul până în Giulești, unde voiau să ne calce în picioare. Am plecat cu poliția de la stadion, dar ăsta era farmecul Rapidului.

Treziți-vă, fraților! Treziți-vă, că altfel o să vă trezească alții. Nu se poate așa ceva, au ajuns rușinea Diviziei B!", a declarat Şumudică la Digi Sport.

Reclamă
Reclamă

Rapid nu are antrenor după ce Adrian Iencsi a fost demis. Interimatul este asigurat de Mihai Iosif.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:12

„Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1

11:02

Gigi Becali a remarcat în mod special un jucător de la FCSB, după victoria cu 4-1 cu RFS: „A auzit declaraţiile mele”

10:54

Raul Rusescu, uluit de evoluţia FCSB-ului cu RFS: „Nu mă aşteptam la acest scor”! Pe cine a remarcat de la campioana României

10:51

Darius Olaru, anunţ despre plecarea de la FCSB! Ce a declarat imediat după „dubla” spectaculoasă din meciul cu RFS

10:43

Al Ahly – Zamalek, 21:00, LIVE VIDEO. Supercupa CAF este în direct în AntenaPLAY

10:34

„O ruşine!” Radu Drăguşin, distrus de englezi după eliminarea din Tottenham – Qarabag 3-0: „Era momentul lui!”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și