Închide meniul

Mesajul emoţionant al lui Pele, de pe patul de spital. „Abia aştept să joc din nou”. Legenda fotbalului mondial rămâne la terapie intensivă!

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 septembrie 2021, 11:17

Reclamă
Mesajul emoţionant al lui Pele, de pe patul de spital. „Abia aştept să joc din nou. Legenda fotbalului mondial rămâne la terapie intensivă!

Pele, mesaj de pe patul de spital

Profimediaimages

Pele a rămas internat la terapie internsivă în spitalul Albert Einstein din Sao Paulo. Medicii au anunţat că „Fotbalistul Secolului XX” este treaz, vorbeşte în mod activ şi că semnele sale vitale sunt normale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pele, anunţ de pe patul de spital: „Mă simt mai bine în fiecare zi”

Starul brazilian a postat un mesaj emoţionant pe contul său de Instagram. I-a liniştit pe fani şi le-a transmis că este nerăbdător să joace fotbal din nou.

Dragi prieteni, în fiecare zi mă simt mai bine. Abia aştept să joc din nou, dar încă mai trebuie să mă recuperez câteva zile. Sunt alături de familie şi mă odihnesc. Vă mulţumesc din nou pentru mesajele pline de iubire pe care le-am primit. Curând vom fi din nou împreună„, a scris Pele pe reţelele de socializare.

Reclamă
Reclamă 4

Potrivit skysport.com, medicii au transmis că Pele va putea să se mişte prin cameră, cu uşurinţă, abia de de marţi. Fostul fotbalist a suferit deja mai multe operaţii la şold. De asemenea, Pele a acuzat probleme la coloana vertebrală şi la genunchi, iar în urmă cu câţiva ani i s-a îndepărtat o piatră de la rinichi.

Pele a câştigat de trei ori Cupa Mondială, în 1958, 1962 şi 1970. Este cel mai bun marcator din istoria reprezentativei Braziliei, cu 77 de goluri în 92 de partide.

Pele, depăşit de Lionel Messi

Lionel Messi tocmai a reuşit o performanţă senzaţională în meciul Argentina – Bolivia, scor 3-0, din preliminariile Cupei Mondiale din 2022. Starul de 34 de ani a înscris toate golurile „pumelor” şi a scris o nouă pagină de istorie.

Reclamă

Cu hat-trick-ul reuşit la Buenos Aires, Messi l-a depăşit pe legendarul Pele şi a devenit cel mai bun marcator sud-american din istorie. A ajuns astfel la 79 de goluri în tricoul naţionalei Argentinei. Pele a rămas cu 77 înscrise pentru rivala Brazilia.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:14

Video„România, ale!” Atmosferă de senzație pe străzile din Frankfurt! Fanii români fac spectacol, înaintea meciului cu Slovacia

16:54

Andrea Compagno i-a „cucerit” pe jurnaliștii italieni cu cifrele din China! Mesaj superb despre fostul jucător de la FCSB

16:32

Unde se va juca Neman Grodno – CFR Cluj, returul din turul 2 preliminar al Conference League! Decizia luată de echipa din Belarus

16:26

„România e deja în optimi la EURO 2024” Un fost internaţional ucrainean avertizează: „Va termina la egalitate cu Slovacia!”

16:20

Dennis Politic a anunțat obiectivul lui Dinamo, din sezonul viitor! Ce planuri are la echipa lui Zeljko Kopic

16:20

„Vai de mine, eu nu aş face aşa ceva!” MM Stoica, mesaj virulent înainte de Slovacia – România: „Lumea e bolnavă de ipocrizie!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și