Închide meniul

„Mi-a făcut o ofertă să semnez!” Marius Şumudică, aproape de revenirea în Turcia: „Sunt un tip popular, un tip cu unele glume! Pe unii i-am câştigat!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 9 martie 2022, 20:51

„Mi-a făcut o ofertă să semnez! Marius Şumudică, aproape de revenirea în Turcia: „Sunt un tip popular, un tip cu unele glume! Pe unii i-am câştigat!

Marius Șumudică, fostul antrenor al lui Gaziantep, Rizespor şi Yeni Malatyaspor

Profimedia

Marius Şumudică, ofertat să revină în Turcia

Marius Şumudică a primit o propunere de a fi impresariat de un agent sportiv turc, însă a refuzat-o. Totuşi, tehnicianul nu exclude revenirea în Turcia şi spune că Gaziantep este echipa la care se poate întoarce oricând.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„M-a sunat un impresar turc și mi-a făcut o ofertă să semnez cu compania lui. Nu se pune problema. În Turcia când intri și spui Șumudică sunt un tip popular, un tip… cu unele glume, modul meu de a fi, spontaneitatea. Pe unii dintre ei i-am câștigat. Acum, cred că va fi nevoie și de o schimbare. La Gaziantep cred că mă pot întoarce oricând.

Ei mereu se întorc la antrenorii care au avut rezultate. Vom vedea ce se va întâmpla. În vară, am avut ofertă din zona de Golf, dar am refuzat. Acum, sunt doar echipe cu probleme care caută”, a declarat Marius Șumudică, potrivit prosport.ro.

Marius Şumudică, dialog uluitor cu Gigi Becali

Marius Şumudică a avut un dialog uluitor cu Gigi Becali, după ce Adrian Mutu a fost numit antrenor la Rapid. Antrenorul de 51 de ani l-a sunat pe patronul FCSB chiar la ieşirea din biserică şi i-a transmis că regretă faptul că nu a acceptat oferta roş-albaştrilor.

Marius Şumudică regretă că nu a acceptat oferta FCSB. Antrenorul a refuzat oferta roş-albaştrilor din cauza trecutului rapidist. La luni bune de la acel moment, „Şumi” a vrut să revină acasă, în Giuleşti. Adrian Mutu a fost preferat în locul său de conducerea Rapidului.

Reclamă

„Nu mă interesează cine nu m-a vrut la Rapid. M-am dus la biserică, m-am spovedit. Când am ieşit din biserică, primul telefon i l-am dat lui Gigi Becali. I-am zis aşa: „Am fost un prost că am gândit cu inima şi cu sufletul!”. Am greşit şi consider asta. Îmi acceptase tot Gigi. Aveam şi staff-ul meu.

Profesional, eu am greşit. Dacă mergeam la Steaua sau FCSB mă băteam la titlu cu şanse reale. Nu ştiu ce se întâmpla după. Că făcea trei schimbări la pauză, că făcea două… îi antrena Şumudică. Nu zic că sunt mai deştept ca Petrea, ca Iordănescu!”, a dezvăluit Marius Şumudică, potrivit prosport.ro.

Citește și:
Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și