Închide meniul

„Mi-am ținut promisiunea!” Marius Șumudică, trei transferuri dintr-un foc la Yeni Malatyaspor. Ce fotbaliști a primit antrenorul român

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 ianuarie 2022, 23:30

„Mi-am ținut promisiunea! Marius Șumudică, trei transferuri dintr-un foc la Yeni Malatyaspor. Ce fotbaliști a primit antrenorul român

Marius Șumudică, trei transferuri dintr-un foc la Yeni Malatyaspor

Twitter Marius Șumudică

Yeni Malatyaspor a anunțat transferurile lui Okechukwu Azubuike, închizător, Nouha Dicko și Kenan Ozer, atacanți. Fotbaliștii erau așteptați cu brațele deschise de Marius Șumudică, care a amenințat că pleacă din Turcia dacă Malatya nu se întărește în acest mercato.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică, trei transferuri dintr-un foc la Yeni Malatyaspor

„Mi-am ținut promisiunea, am făcut ce v-am anunțat. După câteva zile și nopți foarte lungi de muncă, discutând cu jucătorii și încercând să-i convingem de proiectul nostru, ei sunt aici pentru a face Malatya mai bună”, a scris Marius Șumudică, pe contul oficial de Twitter.

Nigerianu Okechukwu Azubuike a venit sub formă de împrumut până la finalul sezonului, de la Istanbul Basaksehir. Nouha Dicko, din Mali, a semnat cu Malatyaspor liber de contract, după despărțirea de Gaziantep. Tot de la Gaziantep a venit și turcul Kenan Ozer.

Pe lângă cele trei lovituri, Marius Șumudică l-a primit deja la Malatyaspor pe Godfred Donsah. Mijlocașul ghanez a venit liber de contract de la Crotone. În plus, echipa românului s-a înțeles și cu fundașul dreapta Mehdi Zeffane, ultima dată la KS Samara, în Rusia.

Reclamă
Citește și:

Marius Şumudică, răspuns viral după ce i s-a cerut demisia de la Malatyaspor

Şumudică este o prezenţă tot mai activă pe reţelele sociale. Şi-a făcut cont de twitter, iar una dintre reacțiile lui a devenit virală. Tehnicianul care va împlini în luna martie 51 de ani a ţinut să le răspundă contestatarilor.

Du-te acasă, Şumudică!„, i-a cerut un susţinător al lui Beşikaş. „Şumi” nu a stat mult pe gânduri şi i-a transmis un mesaj categoric: „Sunt acasă. Sunt în Malatya„, a fost răspunsul românului. Postarea a devenit imediat virală şi a adunat peste 800 de aprecieri.

Reclamă 4 / 0/3

Malatyaspor este ultima în Turcia, dar o despart numai trei puncte de ocupanta locului 16, Kasimpaşa.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și