Închide meniul

"Mi se pare o tâmpenie!" Anamaria Prodan a sărit în apărarea lui Sebastian Colţescu. "Omul ăsta vorbea în limba noastră"

Antena Sport Publicat: 10 decembrie 2020, 17:34

Reclamă
"Mi se pare o tâmpenie!" Anamaria Prodan a sărit în apărarea lui Sebastian Colţescu. "Omul ăsta vorbea în limba noastră"

Facebook Anamaria Prodan

Anamaria Prodan îl apără pe Sebastian Colţescu

Anamaria Prodan spune că acuzaţiile de rasism ale turcilor sunt "o tâmpenie" şi consideră că Sebastian Colţescu nu are de ce să fie sancţionat de UEFA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan: "Turcii vând biscuiţii Negro în România. Sunt rasişti?"

"Mi se pare o tâmpenie! Eu mi-am crescut copiii în America, unde trebuie să gândești înainte să spui ceva unui om de culoare. Mi se pare o prostie! Adică, până la urmă omul ăsta vorbea în limba noastră, în limba română, unde nu văd de ce ar fi rasism că ai spus cel negru.

Pentru că nu l-ai făcut n…r! Nu- l ai făcut în niciun fel. Nu mi se pare nimic jignitor, atât timp cât în limba noastră negru e o culoare.

Sunt nişte biscuiţi în Turcia, Negro, și fabrica e în România. Păi sunt rasişti turcii? Cum vine asta?", a susţinut Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan cere ca FRF să îi apere pe arbitrii români de la Paris

Agentul FIFA spune că Fedaraţia Română de Fotbal ar trebui să se implice pentru a-l proteja pe Colţescu.

Reclamă
Reclamă

"Brigada a fost hărţuită din primul până în ultimul moment! Arbitrii au fost făcuţi ţigani! Eu, în locul lor, terminăm acest meci cu 3-0 la "masa verde" şi se termina bâlciul. 

Mă gândeam să-i dau un mesaj arbitrului nostru şi să-l încurajez pentru că mi s a părut tare nedrept tot ce s a întâmplat. Sunt alături de el şi probabil şi Federaţia Română de Fotbal ar trebui să se implice. Nu e normal să terfeleşti numele unui arbitru în halul ăsta”, a mai spus Anamaria Prodan, la Telekom Sport.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:18

VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur

16:11

Marius Croitoru, out de la FCU Craiova 1948. Adrian Mititelu a ales deja noul antrenor

15:30

VIDEOOvidiu Ionescu – Mohamed El-Beiali 1-3 a fost în AntenaPLAY! Românul, eliminat în primul tur de la China Smash 2024

14:59

Carlos Alcaraz – Daniil Medvedev, semifinală de foc la China Open! Victorii fără emoţii pentru cei doi favoriţi la Beijing

14:50

Ce cotă i-au dat specialiştii Simonei Halep pentru o victorie în primul meci disputat după cinci luni, la Hong Kong

14:44

Mason Mount, prima reacţie după ce Radu Drăguşin i-a spart capul! Imaginea făcută în timp ce era cusut de medicul lui United

1 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 2 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 3 VIDEOPAOK – Aris 0-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, prima înfrângere a sezonului chiar înaintea meciului cu FCSB 4 David Popovici, gest uriaș pentru 11 copii cu dizabilități: „Provin și din sistem!”. Anunțul făcut de campionul olimpic 5 Sepsi – FCSB 0-1. Victorie la limită pentru campioana României. Florin Tănase a marcat primul gol de la revenire 6 VIDEOLionel Messi, criză de nervi după ce a marcat un golazo! S-a năpustit asupra arbitrului: „Ești un nenorocit!”
Citește și