Închide meniul

Michael Owen, scandal în timpul Euro 2020. I-a cerut poze intime unei vedete tv. „Nu lăsa nimic imaginaţiei”

Publicat: 20 iunie 2021, 20:00

Michael Owen, scandal în timpul Euro 2020. I-a cerut poze intime unei vedete tv. „Nu lăsa nimic imaginaţiei

Profimedia

Michael Owen

  • Michael Owen a devenit comentator
  • Scandal în timpul Euro 2020

Michael Owen, fostul mare fotbalist al lui Liverpool, Real Madrid şi al naţionalei Angliei, este implicat într-un scandal uriaş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Michael Owen, scandal în timpul Euro 2020

El i-ar fi cerut poze intime unei vedete tv, Rebecca Jane, o fostă participantă la un celebru reality show, scrie The Sun.

Rebecca a dezvăluit că Owen a asaltat-o cu mesaje. „Sunt la Londra şi mă plictisesc. Trimite-mi cât mai multe poze. Nu lăsa nimic pentru imaginaţie”, ar fi fost unul dintre mesajele trimise de Owen, care este acum comentator la un post tv.

Reclamă

Owen ar fi primit o serie de poze, dar nu s-a mulţumit: „Woww! Sânii tăi sunt superbi. N-are sens acum să faci paşi înapoi. Cum ar fi să-mi trimiţi încă 20 de poze?!”. Fostul fotbalist ar fi încercat să obţină şi o întâlnire cu Rebecca, dar aceasta l-ar fi refuzat, mai scriu jurnaliştii britanici.

Michael Owen este căsătorit din 2005 cu Loise Bonsall. Ei au patru copii împreună.

Reclamă
captură The Sun
captură The Sun
View this post on Instagram


A post shared by Rebecca Jane (@ladyrebeccajane)

Cine este Michael Owen

În vârstă de 41 de ani, Michael Owen a marcat 40 de goluri în 89 de meciuri în tricoul echipei naţionale.

Reclamă 4 / 0/3

El a jucat 8 sezoane la Liverpool, înainte să fie transferat de Real Madrid în 2004. Newcastle, Manchester United şi Stoke sunt celelalte echipe de club la care a mai jucat Owen. În 2001, el a câştigat Balonul de Aur.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Fiica lui Alan Shearer și cea a lui Michael Owen
Extra • 2 mai, 18:35
FOTO
Fiica lui Alan Shearer și cea a lui Michael Owen au trecut peste conflictul taţilor. Hollie Shearer, apariţie spectaculoasă cu care şi-a uluit fanii