Închide meniul

Mihaela Buzărnescu, într-o formă de invidiat! Cum şi-a surprins fanii cu pozele de la piscină

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 aprilie 2021, 19:02

Mihaela Buzărnescu, într-o formă de invidiat! Cum şi-a surprins fanii cu pozele de la piscină

Profimediaimages

Mihaela Buzărnescu şi-a uluit urmăritorii e pe reţelele sociale

Mihaela Buzărnescu promovează un stil de viaţă sănătos. Ea trage din greu la sală pentru a etala un corp perfect. Micky se laudă cu un abdomen de invidiat!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"M-am trezit într-un Cluj ploios. Visez la o zi cu soare", a scris Mihaela Buzărnescu pe Instagram. 

În vârstă de 32 de ani, sportiva de pe locul 137 WTA aşteaptă cu nerăbdare duelul dintre România şi Italia, din play-offul "Billie Jean King Cup. După ce Simona Halep (3 WTA) şi Patricia Ţig (63 WTA) s-au retras din competiţie, fanii îşi pun speranţele în Buzărnescu.

WorkOut from Home | Pentru cei care stau acasă, dar nu stau acasă

Poţi avea sala ta de forţă chiar la tine acasă. În perioada 9 aprilie – 7 mai poţi câştiga 4 cadouri. Tot ce trebuie să faci e să te înscrii la concursul WorkOUT from Home.

Reclamă

Îţi aducem acasă o veritabilă sală de forţă. Poţi câştiga în următoarea lună două aparate Total Crunch, unul Wayflex Corawave şi un Inshape. Totul pentru ca perioada de pandemie să treacă mai uşor pentru tine. Noi te ajutăm să faci asta.

Urmăreşte de luni până vineri emisiunea AS.ro LIVE, moderată de Cătălin Oprişan, şi vei afla dacă ai dat lovitura în plină pandemie cu aparatul care te face să uiţi de monotonie!

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și