Închide meniul

Mihai Iosif a semnat un nou contract cu Rapid. "Voi face tot ce îmi stă în putinţă!". Giuleştenii, victorii pe linie în play-off-ul Ligii 2!

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 aprilie 2021, 15:45

Mihai Iosif a semnat un nou contract cu Rapid. "Voi face tot ce îmi stă în putinţă!". Giuleştenii, victorii pe linie în play-off-ul Ligii 2!

FC Rapid

Mihai Iosif şi-a prelungit contractul cu Rapid

  • Alb-vişiniii, pe locul secund în Liga 2
  • Mihai Iosif rămâne antrenorul Rapidului

"Miţă" avea o înţelegere scadentă în această vară, dar aceasta a fost prelungită pe o perioadă de un an şi jumătate. Tehnicianul giuleştenilor a avut o primă reacţie după ce a parafat noul contract.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Iosif rămâne antrenorul Rapidului

"Le mulțumesc celor ce au avut încredere în mine și voi face tot ceea ce îmi stă în putință pentru a nu-i dezamăgi", a spus Mihai Iosif, pentru site-ul oficial, la semnarea contractului.

Din postura de antrenor principal, Iosif a obţinut 7 victorii, o remiză şi două înfrângeri. A fost şi "secundul" lui Nicolae Grigore în alte cinci partide din acest sezon.

Reclamă

Mihai Iosif are patru succese la rând pe banca alb-vişiniilor. Rapid poate egala la puncte liderul U Craiova 1948 în cazul în care se impune, joi, în deplasarea cu ASU Poli Timişoara.

Mihai Iosif, reacţie virală după victoria cu Dunărea Călăraşi

Mihai Iosif a oferit o reacţie savuroasă după ce a învins-o cu 4-1 pe Dunărea Călăraşi.

Reclamă

"Luăm fiecare meci în parte. Ne bucurăm mai cu capul pe umări. Dacă aveam o baghetă magică, o înviam pe mama. Suntem un grup unit. Şi noi am avut absenţi, foarte mulţi. Nu am comentat niciodată arbitrajul.

Nu mă pot pronunţa. Ca să joci la Rapid, atitudinea asta e primordială. Lupta pentru promovare e deschisă, acerbă. Toate echipele au şanse egale. Dacă vom promova cu Rapidul ar fi un vis împlinit", a declarat antrenorul Rapidului.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 6:10 VIDEOLily Zhang – Eliza Samara 2-3! Românca s-a calificat spectaculos în optimile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristi Săpunaru a fost convins să rămână la Rapid
Liga 1 • 26 mart., 18:07
„Mai lipseşte doar semnătura!” Cristi Săpunaru a fost convins. Anunţul momentului despre căpitanul de 39 de ani al Rapidului
Conducerea lui Rapid a reacţionat, după apariţia stenogramelor
Liga 1 • 26 mart., 18:02
„Ne simţim atacaţi, cu adresă”. Conducerea lui Rapid a reacţionat, după apariţia stenogramelor: „Dacă e asta, e o exagerare mare”
A apărut stenograma discuțiilor dintre Daniel Niculae și Liviu Bocciu
Liga 1 • 25 mart., 15:42
A apărut stenograma discuțiilor dintre Daniel Niculae și „Bocciu”! Discuția despre materiale pirotehnice, interceptată
Verdictul lui Dan Alexa, după ce a analizat lupta pentru titlul din Liga 1
Liga 1 • 25 mart., 8:32
Verdictul lui Dan Alexa, după ce a analizat lupta pentru titlul din Liga 1: „Este reţeta succesului!”
Daniel Niculae a făcut anunţul în presa din Portugalia despre transferul lui Albion Rrahmani
Liga 1 • 24 mart., 19:39
Daniel Niculae a făcut anunţul în presa din Portugalia despre transferul lui Albion Rrahmani de la Rapid