Închide meniul

Mihai Stoica a comparat-o pe FCSB cu Manchester City. Transferul stelar pentru titlu anunţat de managerul general

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 ianuarie 2021, 10:07

Mihai Stoica a comparat-o pe FCSB cu Manchester City. Transferul stelar pentru titlu anunţat de managerul general

Spread Pictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Stoica a anunţat că va aduce un atacant la FCSB

MM a făcut şi o comparaţie surprinzătoare între liderul din Liga 1 şi echipa aflată pe primul loc în Premier League. A arătat echipa de start a lui Manchester City din deplasarea cu West Brom, câştigată cu 5-0, în care Pep Guardiola nu avut niciun vârf împins.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica: "FCSB va semna un număr 9"

"Nici City n-are nr 9. În schimb, joacă pe terenuri ‘un picuț’ mai bune. 

P.S. Aștept valul de critici TV zilele astea, după ce vom semna un nr 9", a transmis Mihai Stoica pe contul său de Facebook.

FCSB l-a vândut pe Sergiu Buş în Coreea de Sud şi este pe punctul de a îşi vinde golgheterul. Dennis Man este dorit cu insistenţă de Parma. Gigi Becali le-a cerut italienilor 13 milioane de euro şi alte 2 milioane sub formă de bonusuri.

Reclamă

Gigi Becali: "Dacă pleacă Dennis Man, aducem 3-4 jucători"

"Dacă pleacă Dennis Man, mai cumpărăm 3-4 jucători. M-am gândit și cu ăstia de la Botoșani (n.r.- Chindriș și Haruț). M-am apucat eu să dau 700.000 euro pe un jucător. Și cu situața care e în Europa acum, cu pandemia. Nu mai vreau să dau bani că nu știe nimeni ce o să se întâmple.

Dacă îl dau pe Man, îmi iau un atacant, un număr 9. O să aduc și un fundaș central, așa cum cere Ilie Dumitrescu. Nu-mi iau doi fundași, o să intre Nedelcu să joace acolo", a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și