Închide meniul

Mihai Stoica a fost vrăjit de ”tricolorii” mici. Mesajul pe care l-a transmis după ce a văzut meciul România U21 – Elveţia U21

Alexandra Costea Publicat: 15 octombrie 2024, 21:08

Reclamă
Mihai Stoica a fost vrăjit de ”tricolorii” mici. Mesajul pe care l-a transmis după ce a văzut meciul România U21 – Elveţia U21

Mihai Stoica a fost vrăjit de ”tricolorii” mici

Mihai Stoica, la meciul dintre FCSB şi CFR Cluj, de pe 14.05.2023 - Profimedia

Mihai Stoica a fost vrăjit de ”tricolorii” mici. Președintele Consiliului de Administrație de la FCSB a venit cu o reacţie de senzaţie după ce Ianis Stoica a marcat golul de 2-0 al României U21 în meciul cu Elveția U21. ”Tricolorii” mici s-au calificat la EURO 2025.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Stoica a deschis scorul în minutul 16 în meciu România U21 – Elveţia U21, cu un şut din alunecare. Cel care i-a pasat a fost Louis Munteanu.

Mihai Stoica a fost vrăjit de ”tricolorii” mici. Mesajul pe care l-a transmis după ce a văzut meciul de la tineret

România U21 a rămas fără Daniel Pancu (47 de ani) pe banca tehnică, după ce selecționerul a intrat pe teren în minutul 28 și a văzut direct cartonașul roșu. Totul a pornit după ce, în minutul 27, Louis Munteanu a fost faultat extrem de dur de Luca Jaquez. Arbitrul nu a arătat imediat cartonaşul roşu . Selecţionerul a avut o izbucnire nervoasă şi s-a dus „glonţ” pe teren. A mers direct la centralul partidei, fiind extrem de nervos de faptul că jucătorul Elveţiei nu a fost eliminat.

Câteva minute mai târziu, în minutul 35, Ianis Stoica a făcut 2-0 cu un șut la colțul scurt, din marginea careului mic. Louis Munteanu a dus balonul în lateralul terenului, iar în ajutorul său a venit Octavian Popescu. Jucătorii lu Daniel Pancu au oferit o fază desprinsă parcă din jocurile de Play-Station.  Faza dinaintea celui de-al doilea gol l-a lăsat fără cuvinte pe Mihai Stoica. Oficialul de la FCSB a venit cu o reacție fabuloasă pe rețelele de socializare

”15 octombrie 2024. Cea mai tare acțiune din istoria echipelor naționale românești”, a transmis oficialul roş-albaştrilor, pe Facebook.

Reclamă
Reclamă

De asemenea, MM Stoica l-a etichetat și pe Octavian Popescu în postarea sa, care a avut un rol decisiv în fază.

În minutul 68, Akdag a marcat primul gol la naţională. Fundaşul a înscris cu un şut din interiorul careului, după ce portarul a respins balonul trimis de Louis Munteanu. România U21 este calificată la EURO U21 2025, după victoria clară, scor 3-1, din meciul cu Elveţia U21. Partida din Giuleşti a fost în format love text, pe AS.ro.

România U21 s-a calificat la EURO 2025

România U21 a câştigat grupa din care au mai făcut parte Elveţia, Muntenegru, Finlanda, Albania şi Armenia. „Tricolorii” lui Daniel Pancu aveau nevoie de victorie în duelul din ultima etapă, pentru a fi siguri de calificare.

Reclamă

România U21 s-a calificat pentru a patra oară la rând la un turneu final european. „Tricolorii” au învins Elveţia în Giuleşti cu 3-1.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:09

Umit Akdag a vorbit despre prima reprezentativă, după golul marcat în România U21 – Elveția U21: „Nu mă așteptam la acest nivel”

22:45

LIVE SCOREScoția – Portugalia și Spania – Serbia se joacă ACUM. Dueluri „de foc” în Nations League! Laporte a marcat pentru iberici

22:36

Daniel Pancu şi-a cerut scuze după ieşirea de la România U21 – Elveţia U21 3-1: „Gestul e incalificabil”! Ce suspendare riscă

22:23

VIDEORăzvan Marin, 4 goluri în 4 meciuri după reușita din Lituania – România! Ce record a stabilit, la echipa națională

22:15

Ianis Stoica, prima reacţie după ce a înscris o „dublă” în România U21 – Elveția U21 3-1: „Nu au mișcat în fața noastră”

21:48

„Lacrimi europene”. Cum au reacţionat jurnaliştii din Elveția după ce România U21 s-a calificat la EURO 2025

1 FotoDavid Popovici a spus motivul pentru care nu mai vrea să conducă niciuna dintre cele două maşini primite de la Ion Ţiriac! 2 Programul complet al Marelui Premiu al Statelor Unite! Cursa, duminică, de la 22:00 (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY) 3 Revoluția vitezei la McLaren. Analiza lui Adrian Georgescu 4 LIVE VIDEOLituania – România 1-2, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Denis Drăguş i-a dus pe „tricolori” în avantaj 5 Scoţienii au anunţat ce se va întâmpla cu Ianis Hagi, la Rangers! Verdictul dat după Cipru – România 0-3 6 Ciprian Tătăruşanu l-a făcut praf pe Helmut Duckadam: „Nu mi-a dat niciun sfat pozitiv!” Acuzaţii dure
Citește și