Închide meniul

Mihai Stoica cere ca FCSB să nu mai fie alungată. „Este strigător la cer! Vrem să jucăm în Bucureşti!” Cum a râs de Talpan şi de Armată

Reclamă

Publicat: 14 iulie 2021, 14:22

Mihai Stoica cere ca FCSB să nu mai fie alungată. „Este strigător la cer! Vrem să jucăm în Bucureşti! Cum a râs de Talpan şi de Armată

Mihai Stoica e managerul general de la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Mihai Stoica s-a săturat ca FCSB să fie alungată din Capitală. Roş-albaştrii vor trebui să îşi caute altă arenă la toamnă, când Arena Naţională va găzdui Dota 2, un campionat de jocuri pe calculator, între 7 şi 17 octombrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica cere ca FCSB să nu mai fie alungată. „Vrem să jucăm în Bucureşti!”

„Să nu mai fim alungaţi. Să jucăm în Bucureşti, să nu mergem să jucăm la Giurgiu, unde nisipul ne-a marcat un gol care, probabil, ne-a costat titlul. Dacă înainte eram goniţi că jucau mii de copii pe cel mai mare stadion al ţării, probabil acum vom fi alungaţi că se joacă Dota 2. Eu am crezut că la jocurile video stai în fața calculatorului și te joci cu un joystick. Am înțeles că e chiar sport”, a râs Mihai Stoica.

FCSB a început deja căutarea unei noi arene. Nici Ghencea nu este exclusă.

„Am făcut la Arc (n.r. cerere pentru stadionul Arcul de Triumf) să jucăm, n-am făcut la Ghencea, dar probabil că vom face. Este jenant, este strigător la cer să mergem în continuare cu acest nonsens. Dacă oamenii vor să facă bani cu stadionul, nu doar să fie gaură în buget ca echipa de fotbal… Echipa la care am activat a făcut performanță acolo. Noi am numit stadionul din Ghencea ‘Templul fotbalului românesc’.

Tocmai s-a întâmplat că a pierdut un pilot lada cu scule din avion. Nu e ok, Armata trebuie să facă altceva. Eu am refuzat să semnez petiţia că dacă suntem de acord să se dea foc la bani în continuare, să fie plătiţi cu mii de euro Chipirliu şi Pacionel”, a declarat Mihai Stoica.

Reclamă

Mihai Stoica: „Nea Talpan spunea să suntem din Berceni”

Oficialul roş-albaştrilor nu a scăpat ocazia să-l ironizeze din nou pe Florin Talpan, juristul CSA Steaua.

„Vrem să jucăm în Bucureşti, suntem o echipă cu sediul în Bucureşti. Nea Talpan spunea să suntem din Berceni. Există cartier Berceni în Bucureşti. Eu îmi doresc să jucăm la Arc. Sunt foarte mari probleme cu accesul spectatorilor pe stadion. Dacă vin 2.000 de spectatori pe 8.000 de scaune e altfel, dacă vin pe 55.000 de locuri nu se vede bine”, a mai spus Stoica.

Team-managerul roş-albaştrilor a făcut însă o promisiune la finalul conferinţei de presă de peste 50 de minute, la care a participat şi antrenorul Dinu Todoran.

Reclamă 4 / 0/3

“Probabil că acum voi reveni în peisajul media, dar nu cred că cu efervescenţa dinainte şi nici măcar cu efervescenţa cu care am scris din când în când pe Facebook. Şi am glumit. Ce sesisez acum, apariţia unui personaj extrem de interesant, Adrian Mititelu Jr.. Mi-aş dori să pot să glumesc şi să nu se supere nimeni. De jignit nu o să jignesc niciodată şi nici nu o să recurg la gesturi prosteşti”, a promis Mihai Stoica.

Recomandări
  • FCSB a depus cerere pentru a juca pe „Arcul de Triumf”
  • Mihai Stoica nu mai vrea ca roş-albaştrii să joace la Giurgiu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet Vezi toate știrile
Citește și