Închide meniul

Mihai Stoica, dezvăluiri uluitoare despre Marijana, „vraciul” fotbaliștilor: „Are ingrediente secrete, o chestie deosebită!”

Dragoș Vasile Publicat: 4 iulie 2022, 19:45

Mihai Stoica, dezvăluiri uluitoare despre Marijana, vraciul” fotbaliștilor: „Are ingrediente secrete, o chestie deosebită!

Mihai Stoica, FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Hepta

  • Mihai Stoica, dezvăluiri uluitoare despre Marijana, „vraciul” fotbaliștilor
  • Cum reușește să îi trateze pe jucătorii afectați

Mihai Stoica a făcut dezvăluiri uluitoare despre Marijana Kovacevic, „vraciul” fotbaliștilor din întreaga lume. În vârstă de 55 de ani, cunoscuta sârboaică a pus pus pe picioare sute de fotbalişti de-a lungul timpului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marijana Kovacevic este licențiată în farmacologie, iar, începând din 2003, aceasta și-a deschis o clinică la care sportivii vin pentru a fi trataţi cu celebra substanță creată din „ingrediente secrete”.

Mihai Stoica, dezvăluiri uluitoare despre Marijana, „vraciul” fotbaliștilor

„Am zis că n-are sens să meargă la Belgrad, să… Pentru că recuperarea la Belgrad se poate face, e mai rapidă, dar totuşi nu e normală. O faci când eşti presat.

Reclamă

Ea ce face… Are o singură chestie deosebită faţă de toţi ceilalţi, care tratează la fel, identic, cu toată apratura de cel mai înalt nivel. Are un gel, se spunea că placentă de cal. Gelul ăla are ceva ingrediente secrete care ajuta curentul elecrtic să fie condus spre zona respectivă mult mai uşor. Deci asta face, mai ales la cele în profunzime este excepţional. Alea se repară cel mai greu. Asta face gelul ăla, conduce mai bine curentul elecrtic.

Curentul electric acţionează în zona hematomului, se vascularizează zona şi se vindecă mult mai repede. A vindecat jucători, chiar acum vorbeam, pe Marko Marin. Se accidentase seara premergătoare unui meci de Champions League, dimineaţa a intrat la tratament, trei ore a făcut tratament la Belgrad şi a jucat seara”, a dezvăluit Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

Mihai Stoica, convins că Florinel Coman va fi din nou „Mbappe de România”

Mihai Stoica este convins că Florinel Coman va fi din nou „Mbappe de România”. Atacantul de 24 de ani a impresionat în primele două amicale ale verii şi a confirmat că este în cea mai bună formă din ultimul timp.

Internaţionalul român a reuşit două pase de gol în victoria cu FC Sfântu Gheorghe, scor 6-0, şi a marcat în poarta celor de la Zimbru Chişinău, în succesul cu 6-1.

Florinel Coman a marcat primul său gol după un an de pauză, iar tot stadionul i-a scandat numele. MM ştie care este secretul revenirii celui pe care Gigi Becali îl compara cu Kylian Mbappe.

Reclamă 4 / 0/3

„Rupe aparatele la sală pe care înainte nici nu le atingea. Cred în potenţialul lui, toată lumea ştie. Sper doar să fie sănătos. Tot respectul pentru cine a plecat de la echipă în ultima vreme şi joacă pe bani mulţi, Coman e mult peste. Mă refer la toţi, Man, Moruţan şi ceilalţi.

Coman are ceva special. Trebuie să redevină ceea ce era! Înainte de accidentarea cu Backa Topola, el trăgea echipa după el„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:29 „I se umflă vena la gât când pierde!” Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep: „Poate câştiga Roland Garros!” 8:22 Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, pentru a scoate Rapidul din criză. Ar fi o lovitură de proporții! 7:56 Programul complet al semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Toate meciurile sunt exclusiv în AntenaPLAY 15
apr.
23:55
Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!”
15
apr.
23:29
Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor!
15
apr.
23:17
Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!”
15
apr.
23:16
Reacţia lui Paul Iacob, după ce suporterii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi: „Noi suntem principalii responsabili”!
15
apr.
22:52
Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni
15
apr.
22:43
Fanii de la Rapid i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi! Numele lui Marius Şumudică, scandat în Giuleşti
15
apr.
22:21
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica
Liga 1 • 15 apr., 21:00
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica: „E mereu în top 3!”
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj - FCSB 0-1
Liga 1 • 15 apr., 18:38
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj – FCSB 0-1! Detaliul scos în evidenţă după victoria roş-albaştrilor: „Imposibil de imaginat!”
Nebunie la meciul care o poate face campioană pe FCSB!
Liga 1 • 13 apr., 16:30
Nebunie la meciul care o poate face campioană pe FCSB! Câte bilete s-au vândut la derby-ul cu Rapid! „Erupe” Arena Națională
Alex Mitriță, transferul de Champions League la care visează Gigi Becali. Mihai Stoica: "L-am avut în curte, este incredibil!"
Liga 1 • 13 apr., 8:42
Alex Mitriță, transferul de Champions League la care visează Gigi Becali. Mihai Stoica: „L-am avut în curte, este incredibil!”
FCSB i-a găsit deja înlocuitor lui Florinel Coman
Liga 1 • 12 apr., 20:16
FCSB i-a găsit deja înlocuitor lui Florinel Coman! Mihai Stoica a făcut anunţul: „Va străluci! Un jucător mai bun nu putem găsi”