Închide meniul

Mihai Stoica, dialog fabulos cu Luciano Spalletti: „Plec, nu mai stau! Nimic nu îi convenea!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 februarie 2023, 21:38

Reclamă
Mihai Stoica, dialog fabulos cu Luciano Spalletti: „Plec, nu mai stau! Nimic nu îi convenea!

Mihai Stoica a avut un dialog fabulos despre Luciano Spalletti

Colaj Hepta

Mihai Stoica a dezvăluit un dialog fabulos cu Luciano Spalletti, actualul antrenor de la Napoli, pe vremea când italianul era pe banca celor de la Zenit. Mihai Stoica era, în 2010, manager general la Unirea Urziceni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În 2010, Unirea Urziceni a jucat în prleiminariile UEFA Champions League cu Zenit. După 0-0 în tur, ruşii s-au impus cu 1-0 în retur. Unirea Urziceni a ratat două ocazii uriaşe în finalul de meci din Rusia.

Mihai Stoica a dezvăluit un dialog fabulos cu Spalletti

”Eu l-am cunoscut pe Spaletti, am jucat în 2010 cu Urziceni, echipă în pragul desfiinţării. În tur, pe Ghencea, am făcut 0-0, a fost eliminat Pădureţu aproape degeaba, am jucat o oră în 10.

Ne-am dus fără el, cu Neaga, cu Dale, pe care îi adusesem. Am avut două ocazii rarisime pe final, 1-1, ne calificam în play-off-ul Champions League, jucam cu Auxerre.
Cine ştie ce se întâmpla acolo? Echipă aflată în pragul desfiinţării, în condiţiile în care ei îl cumpăraseră pe Danny cu 30 de milioane de euro, cel mai mare transfer intern din istoria campionatului Rusiei la ora aia.

Şi am vorbit cu el. Nimic nu îi convenea. <<Plec, nu mai stau>>, obişnuit omul în Italia, era la Zenit. Era 2010, a stat până în 2014. A mai stat patru ani!
Auzisem, nu l-am întrebat <<Mister, dar cât ‘guadagnare’ (n.r. ce venituri are, în italiană)?>>. Şi am senzaţia, atunci ştiam că 4,5 şi creşte până la 5,5 milioane. Dar clar că e foarte bun”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

Mihai Stoica, dezvăluiri explozive de la Unirea Urziceni

Mihai Stoica, dezvăluiri explozive despre Dumitru Bucşaru, un fost patron din Liga 1. Mihai Stoica a făcut dezvăluiri unice despre Dumitru Bucşaru, cel care era patron la Unirea Urziceni, echipă ce a luat titlul şi a jucat în grupele Champions League.

Mihai Stoica spune că Dumitru Bucşaru, deşi nu apărea în presă, era un tip extrem de impulsiv. Mihai Stoica mai spune că jucătorii de atunci au pierdut extrem de mulţi bani.

„S-a întâmplat totul aşa rapid, nu ne aşteptam. Bucşaru a ieşit bine, foarte bine (n.r. – râde). (n.r. – pe plus?) Da… Înainte de a începe ultimul campionat pe prima scenă, mi-a spus că se închide taraba, înainte de dubla cu Zenit. Am făcut 0-0 acasă, iar acolo am pierdut cu 1-0 cu gol marcat de Danny, cu Spalletti pe bancă.

Reclamă 4 / 0/3

Bucşaru era one of a kind (n.r. – unic). Pe mine şi pe Petrescu cred că ne-a dat de cinci ori afară într-un an. Ne dădea, se ducea Victor Becali, vorbea cu el şi ne aducea înapoi. Era foarte impulsiv. Nu-i plăcea să apară, fugea de presă, unii nici nu ştiau cum arată, oamenii din fotbal nu ştiau. Era un alt fel de om.

Jucătorii ăia au făcut banii şi jucătorii ăia au pierdut banii pe care i-au făcut acolo, casele. Aveau casele şi le-a luat banca. Şi eu am rămas fără casă, dar mai mult la ei era problema. Mi-a zis Gigi o dată <<Băi, avea şi nu a dat?>>. I-am zis că a luat din Champions League. <<Mă, a luat şi nu a dat? Lasă-l în pace. Nu a mai avut, asta e, a făcut calcule greşite>>.

A rămas o echipă în istorie. Au fost bani mulţi, bani mulţi s-au luat din Champions League„, a mai dezvăluit Mihai Stoica.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și