Închide meniul

Mihai Stoica, după ce s-a spus că Elias Charalambous este pe lista celor de la Lyon: „Asta e o glumă!” Anunţ despre Chiricheş

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 septembrie 2023, 23:21

Reclamă
Mihai Stoica, după ce s-a spus că Elias Charalambous este pe lista celor de la Lyon: „Asta e o glumă! Anunţ despre Chiricheş

Mihai Stoica, după ce s-a spus că Elias Charalambous este pe lista celor de la Lyon

Profimedia

Mihai Stoica a avut o reacţie savuroasă după ce s-a spus că Elias Charalambous este pe lista celor de la Lyon. Oficialul de la FCSB a exclus varianta ca antrenorul să plece şi e de părere că cineva „a făcut o glumă”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii de la FCSB pot să stea liniştiţi. Elias Charalambous nu pleacă de la echipă, deşi în presa din Franţa s-a avansat varianţa că acesta ar fi pe lista celor de la Lyon.

Mihai Stoica, după ce s-a spus că Elias Charalambous este pe lista celor de la Lyon

”El e băiat de un bun simţ ieşit din comun. Asta e o glumă. E o glumă făcută de cineva. Bineînţeles că nu s-a pus problema să plece!”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

După înfrângerea categorică suferită cu PSG, în runda precedentă, scor 1-4, Lyon şi-a demis antrenorul, pe Laurent Blanc, iar oficialii francezi sunt în căutarea unui nou antrenor. În mod surprinzător, Elias Charalambous a apărut pe lista celor de la Olympique Lyon. Presa din Franţa a notat că antrenorul FCSB-ului a fost propus clubului din Ligue 1.

„Fabio Grosso este favorit să devină noul antrenor al lui Olymppique Lyon, dar un nume cel puțin surprinzător a apărut pe listă. Din informațiile noastre, Elias Charalambous, actualul antrenor de la FCSB, a fost propus clubului.

Reclamă

Fost internațional cipriot cu 67 de meciuri, Charalambous a antrenat la AEK Larnaca, Hatta Club, Ethnikos și Doxa înainte de a semna cu FCSB în luna martie. Pentru moment, echipa sa merge ideal, cu 6 victorii în primele 7 meciuri și este pe primul loc în campionat. Elias Charalambous este pe radarul lui OL, chiar dacă Fabio Grosso pare să fie favorit”, au notat francezii de la Footmercato.

Mihai Stoica, anunţ despre starea lui Vlad Chiricheş

Mihai Stoica a vorbit şi despre situaţia lui Vlad Chiricheş şi a spus că fundaşul se recuperează mai repede decât se aştepta. „S-a vorbit despre 50-60 de zile, prima dată era mai grav, se discuta despre patru luni. O să înceapă niște proceduri și sper să fie bine„, a mai spus Mihai Stoica.

În cariera sa, Chiricheș a jucat pentru: FC Ardealul, Benfica U19, Curtea de Argeș, Pandurii, FCSB, Tottenham, Napoli, Sassuolo și Cremonese. În echipa națională a României a adunat 75 de selecții.

Reclamă 4 / 0/3

A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2014, atunci când valora suma de 11 milioane de euro. În prezent este cotat la 900.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Singurele trofee din cariera fotbalistului de 33 de ani au fost câștigate alături de actuala vicecampioană a României. Este vorba despre două titluri de campion în Liga 1, o Supercupă a României, dar și titlul de cel mai bun fotbalist român al anului 2013.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” Vezi toate știrile
Citește și