Închide meniul

Mihai Stoica îl desfiinţează pe Maccarone după ce s-a înscris în DDB: "După figură, nu cred că i-a plăcut şcoala! Sper să înţeleagă mesajul"

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 decembrie 2020, 9:42

Reclamă
Mihai Stoica îl desfiinţează pe Maccarone după ce s-a înscris în DDB: "După figură, nu cred că i-a plăcut şcoala! Sper să înţeleagă mesajul"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Stoica nu l-a iertat pe Massimo Maccarone

MM a dezvăluit motivul pentru care a evitat, până acum, să glumească pe seama rivalilor de la Dinamo. "Câinii" au mari probleme financiare după Pablo Cortacero a preluat pachetul majoritar de acţiuni de la Ionuţ Negoiţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica, reacţie violentă la adresa lui Massimo Maccarone

"De când Dinamo se confruntă cu problemele astea iberice, am primit sute de mesaje gen “abia aștept miștourile”, “dă-le foc” etc. N-am făcut-o și n-am s-o fac, deși aveam una bună cu Helsinki și Nairobi… În fine. Nu vreau. Unii poate se gândesc că mi-e teamă de bad karma. Nu e asta, n-am treabă cu budismul.

Doar că, oricât ură ar fi între grupările noastre, oricâte mizerii au scandat împotriva mea, mă impresionează disperarea cu care oameni care iubesc necondiționat clubul ăsta încearcă să-l salveze (am în familie un puști de 17 ani care cotizează). 

Totuși, voi comenta o acțiune a lor. Acțiunea Maccarone. Ce nu înțeleg cei cărora semifinala noastră din 2006 le-a adus bucuria supremă e că noi ne aducem aminte cu PLĂCERE de faptul că am eliminat Rapidul și am ajuns să jucăm semifinală în cupele europene. De faptul că am jucat 18 meciuri oficiale în Europa (record european?) în acel sezon.

Reclamă

De faptul că n-am fost prea atenți la finala englezilor cu Sevilla pentru că pregăteam să celebrăm al doilea titlu consecutiv și așteptam preliminariile UCL. 2006 mai avea ceva de oferit steliștilor, golurile lui Vali Badea cu Standard, “du-te, Dică” la Kiev, a treia calificare consecutivă în primăvara europeană…

Un sfat pentru nea Maccarone. Sper că știe bine să citească în limba maternă, că după figură nu pare să-i fi plăcut mult școala… Piccolino, non andare in giro vestito cosí in Italia, potrebbero tirarti cose dal balcone (n.r. 'Nu te plimba îmbrăcat aşa în Italia, că ar putea să-ţi arunce cu lucruri în cap de la balcon')", a postat managerul general al FCSB. 

Massimo Maccarone: "Sunt sigur că Dinamo se va salva"

Maccarone a marcat două dintre golurile cu care Middlesbrough a învins-o pe FCSB cu 4-2, în returul din semifinalele Cupei UEFA, în 2006. Englezii au revenit atunci spectaculos. FCSB avea avantajul victoriei din tur, cu 1-0, şi a condus cu 2-0 pe terenul englezilor.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt impresionat de respectul pe care mi-l poartă suporterii lui Dinamo și vreau să știți că admirația aceasta este reciprocă.

Știu de implicarea voastră pentru a salva acest club istoric. Știu că treceți printr-un moment greu. Am ales să mă alătur proiectului vostru și sunt sigur că Dinamo se va salva cu asemenea suporteri.

Îmi face plăcere să știu că nu ați uitat de bucuria pe care v-am făcut-o, vouă și multor români, în 2006. Am fost introdus în teren când eram conduși cu 2-0 și țin minte că mi-am spus că trebuie să joc câinește. Așa am reușit.

Cum credeți că mă simt când unii italieni caută pe google să vadă cine e Maccarone, iar în România mă știe toată lumea. Abia aștept să ne vedem la București

Acum cativa ani am vazut coregrafia pe care ati facut-o pentru vechii nostri prieteni. Sunt mandru sa port un tricou cu imaginea acelui moment si sa fac parte dintr-un proiect gandit de aceiasi baieti inventivi!", a transmis Maccarone după ce s-a înscris în DDB.

  • AS.ro LIVE va reveni pe 8 ianuarie 2021 și va putea fi urmărită pe www.as.ro/live
Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti 18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! 17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamental” 17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai 17:03 FotoCamila Giorgi s-a retras din tenis! Modul uluitor prin care italianca a ales să îşi încheie cariera 16:35 Gigi Corsicanu l-a atacat pe Bogdan Lobonţ: „Nu avea ce să mai caute în casa noastră”! Apel către toţi suporterii Rapidului! 16:00 Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a: „Am construit cea mai puternică generaţie” 15:50 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 15:46 Ma Long, cel mai bun jucător de tenis de masă din istorie, nu îşi va putea apăra titlul olimpic la Paris. Anunţ şoc Vezi toate știrile
Citește și