Închide meniul

Mihai Stoica l-a „înțepat” pe Dan Petrescu, după eliminarea lui CFR Cluj din Conference League. „A abandonat de mult lupta în Europa!” Ce soluții propune oficialul lui FCSB

Alexandru Ivan Publicat: 26 noiembrie 2021, 0:48 / Actualizat: 26 noiembrie 2021, 8:45

Mihai Stoica l-a „înțepat pe Dan Petrescu, după eliminarea lui CFR Cluj din Conference League. „A abandonat de mult lupta în Europa! Ce soluții propune oficialul lui FCSB

Mihai Stoica îl laudă pe Alexandru Pelici, antrenorul celor de la Mioveni

Profimediaimages

Mihai Stoica, managerul general al lui FCSB, rivala lui CFR Cluj, i-a înțepat pe ardeleni după eliminarea din Europa. Oficialul roș-albaștrilor crede că Dan Petrescu nu a fost niciodată interesat de Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica, reacție ironică după eliminarea lui CFR Cluj din Conference League

Mihai Stoica e de părere că fotbalul românesc are nevoie de un „moment zero”. După eliminarea CFR-ului, Liga 1 a rămas fără reprezentante în cupele europene.

„Eu cred că e nevoie de un nou moment zero. A fost unul, nu ştiu cât s-a ţinut cont de el, atunci a fost vorba să se renunţe la aranjamente, influenţe. Acum trebuie regândit.

Reclamă

Au fost salarii mari la CFR şi cu repercusiuni foarte mari şi cu probleme mari din ce am înţeles. Faci fotbal ca să poţi să exişti. Dacă te duci în fiecare an cu deficit, nu e o soluţie. E o soluţie să creşti jucători, cinci, şase ani.

S-a făcut o competiţie (n.r. – Conference League) pentru noi şi alţii ca noi. Nu ai cum să nu te califici dintr-o grupă din competiţia asta. Trebuie să treci doar de Gibraltar în preliminarii.

Reclamă

Petrescu a abandonat de mult lupta în Europa. Sigur, nu putea să o declare. Sigur, a introdus jucătorii de valoare. E clar că e interesat de campionat, iar acolo arată foarte bine„, a spus Mihai Stoica, potrivit telekomsport.ro

Citește și:

Randers – CFR Cluj 2-1

Formaţia CFR Cluj a fost învinsă, joi seară, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), de echipa daneză Randers, într-un meci din penultima etapă a grupei D a Conference League. Anterior, CFR Cluj a înregistrat trei înfrângeri şi o remiză (0-1 cu Jablonec, 1-1 cu Randers, 0-1 şi 0-2 cu Alkmaar), astfel că înaintea ultimei etape rămâne cu un singur punct şi va încheia grupa pe ultimul loc.

În celălalt meci disputat joi în grupa D, Jablonec a remizat cu AZ Alkmaar, scor 1-1 (goluri Kratochvil ‘7 / Evjen ’44)

Reclamă 4 / 0/3

La Randers, golurile au fost marcate de Kamara, în minutul 68, și Piesinger, în minutul 76, după un șut superb din lovitură liberă. Pentru CFR Cluj a înscris Deac, cu o lovitură de cap.

Cum arată clasamentul în grupa CFR-ului

1. AZ Alkmaar – 11 puncte
2. Randers – 7 puncte
3. Jablonec – 6 puncte
4. CFR Cluj – un punct
Ultima etapă programează, la 9 decembrie, la ora 19.45, partidele CFR Cluj – Jablonec şi AZ Alkmaar – Randers.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”