Închide meniul

Mihai Stoica, luat peste picior după ce și-a pus o găleată în cap. „Ridicați-i capacul! De unde știm că e el?”

Alexandru Ivan Publicat: 21 martie 2022, 23:49

Reclamă
Mihai Stoica, luat peste picior după ce și-a pus o găleată în cap. „Ridicați-i capacul! De unde știm că e el?

Mihai Stoica și-a pus o găleată pe cap după FC Argeș - FCSB 2-3

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Mihai Stoica a oferit imaginea zilei în Liga 1 după meciul FC Argeș – FCSB 2-3. De fericire că echipa lui a înscris golul decisiv la ultima fază, MM și-a pus o găleată în cap. Managerul general de la clubul lui Gigi Becali a fost ironizat după momentul hilar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinu Gheorghe râde de Mihai Stoica. Fostul președinte de la Rapid crede că singurul om care îl poate liniști pe MM e Gigi Becali.

Mihai Stoica, luat pe picior după ce și-a pus o găleată în cap

„De unde știm că e el? Faceți dovada că e el! Ridicați-i capacul! Eu zic că e Pintilii. Cu găleata în cap eu nu am fost niciodată. Poate că a fost o descătușare, s-au apropiat la cinci puncte, dar echilibrul trebuie să plece de acolo, pentru că ei nu au câștigat încă nimic. Domnul Becali a spus că deocamdată nu e nimic și că sunt cinci puncte aproape imposibil de recuperat când ai CFR-ul în față. Ăsta e Meme, trebuie să îl luăm ca atare. Și simpatic și arogant.

El nu a mai ieșit de mult timp așa în decor, pentru că jocul echipei nu i-a permis, dar e gestul lui, îl privește pe el… Pentru un club care are tradiția Stelei, pentru că ei sunt continuatorii… Asemenea gest nu am văzut la Nedved, de la Juventus, făcând așa ceva, sau pe Maldini pe la AC Milan, cu gălețile în cap, dar încă o dată spun: să îl luăm așa și cel care poate să îi atragă atenția poate fi Gigi”, a spus Dinu Gheorghe, potrivit prosport.ro.

Mihai Stoica a oferit imaginea zilei după FC Argeș – FCSB 2-3

FC Argeș – FCSB 2-3. Echipa lui Toni Petrea a câştigat în minutul 90+4 confruntarea cu „vulturii”, graţie reuşitei lui Andrei Dumiter. Roş-albaştrii s-au apropiat la 5 puncte de liderul CFR Cluj, iar bucuria lui Mihai Stoica a făcut înconjurul internetului.

Reclamă

Managerul general de la FCSB a fost în culmea fericirii după ce FCSB s-a apropiat de campioana CFR Cluj. Roş-albaştrii au câştigat, din nou, în minutele de prelungiri şi speră să cucerească primul titlu după o pauză de şapte ani.

Mihai Stoica s-a bucurat alături de jucători şi a cântat cu galeria roş-albaştrilor. La un moment dat, managerul general al FCSB a surprins şi și-a pus o găleată în aluminiu pe cap.

Oficialul vicecampioanei a ţinut-o preţ de câteva secunde, după care a dat-o jos și a continuat să se bucure. Imaginea cu bucuria acestuia a făcut înconjurul internetului.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, mesaj categoric al patronului pentru Mihai Stoica

Latifundiarul din Pipera asigură nu e cale de împăcare cu Claudiu Keseru şi a dezvăluit că îşi pune toate speranţele în Ivan Mamut. Atacantul croat este fără gol după ce a fost transferat de la FCSB. A jucat în 7 meciuri pentru vicecampioni.

„Eu mai încredere în Mamut. El îşi face treaba, dar e posibil să crească. Cu Keşeru e încheiată treaba. Ce treabă are Mihai Stoica (n.r. care i-a cerut ca Keşeru să rămână în lot)? Eu sunt şeful.

Deja am început să dau bani de la mine. Ia veniţi şi daţi voi în locul meu milioane. Daţi voi milioane. Ce, trebuie să fie de acord el? Are de spus când îl întreabă patronul pe el. El să aibă de spus când e întrebat. Eu comand pe banii mei„, a declarat Gigi Becali la PRO X.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:20 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev Vezi toate știrile
Citește și