Închide meniul

Mihai Stoica, mesaj ironic după ce puștii FCSB-ului au învins FC Argeș la scor de neprezentare: ”Exact așa, cină cu Briceag și Cană”

Gal Dorin Publicat: 21 septembrie 2020, 5:23

Reclamă
Mihai Stoica, mesaj ironic după ce puștii FCSB-ului au învins FC Argeș la scor de neprezentare: ”Exact așa, cină cu Briceag și Cană”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Mihai Stoica

La sfârșitul partidei, Mihai Stoica a postat pe contul personal de Facebook un mesaj prin care a ironizat toate criticile primite de formația bucureșteană în această perioadă, mai ales cele referitoare la politica de transferuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Exact așa, cină cu Cană și Briceag, pentru miștocari”, a scris Mihai Stoica referindu-se la cuplul improvizat de fundași centrali al FCSB-ului.

FCSB a trecut pe locul trei după victoria cu FC Argeș

Cu cele trei puncte acumulate în meciul în care Dennis Man a înscris un hat-trick, ”roș-albaștrii” au ajuns la nouă puncte din patru meciuri și sunt pe locul trei în clasament, în spatele rivalilor de la Universitatea Craiova și CFR Cluj.

Pentru FCSB urmează unul dintre cele mai importante meciuri ale sezonului, cel din turul trei preliminar al Europa League în compania cehilor de la Slovan Liberec.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:44 VIDEONebunie în a treia sesiune de antrenamente de la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola. Alonso şi Perez au ieşit de pe pistă 14:40 VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Imola sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 16:45 14:16 LIVE VIDEODanemarca – Elveția şi Letonia – Suedia sunt ACUM în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY 11:49 Reacţia lui Marius Lăcătuş, după atacul brutal al CSA Steaua la adresa FCSB: „Sunt sigur că vor acţiona!” 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” Vezi toate știrile
Citește și