Închide meniul

Mihai Stoica, prima reacție după ce FCSB l-a ratat pe Bogdan Racovițan. „Are o baghetă magică!” Fotbalistul a fost prezentat pe ritmuri de manele la noua echipă

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 ianuarie 2022, 22:54

Mihai Stoica, prima reacție după ce FCSB l-a ratat pe Bogdan Racovițan. „Are o baghetă magică! Fotbalistul a fost prezentat pe ritmuri de manele la noua echipă

Bogdan Racovițan a semnat cu Racow

Twitter Racow

Bogdan Racovițan s-a aflat pe lista de transferuri a celor de la FCSB, dar tânărul fundaș a ales să semneze cu polonezii de la Racow, unde va fi coleg cu fostul dinamovist Deian Sorescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica, prima reacție după ce FCSB l-a ratat pe Bogdan Racovițan

Chiar surprinzător dar nu pentru că a plecat pe o sumă importantă, ci pentru că a venit de nicăieri. Botoşani are o baghetă magică. Au reuşit, din nou, cei de la Botoşani să îşi facă buget. O mare realizare a lui Valeriu Iftime. Asta pentru că i-a dat credit lui Croitoru. Fără experienţă ca antrenor, i-a dat credit. Eu nu mă gândeam vreodată că el se face antrenor. E impresionant ce face acolo, pentru că are un bagaj de cunostinţe impresionat.

Mă uitam acum la ultimul meci cu Sepsi, Croitoru l-a folosit pe Dragoş fundaş stânga, a folosit doi atacanţi care erau aproape lăsăţi de fotbal. Mailat care nu joacă de nu ştiu cât timp, a dat pasa de gol. Iar Papa marchează în condiţile în care e în ultimele şase luni de contract şi ştim cum se comportă un fotbalist în ultimele şase luni de contract… După e Mihai Roman II care era lăsat de fotbal şi cu toate acestea, îţi câştigă meciul. E impresionant”, a spus Mihai Stoica, potrivit telekomsport.ro.

Cei de la Racow i-au pregătit lui Racovițan un videoclip de prezentare cu totul special. Printre melodiile alese de polonezi s-a numărat și o manea (de la secunda 00:23).

Reclamă

Bogdan Racovițan a semnat un contract cu Rakow până în vara anului 2025, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon. FC Botoșani va încasa 600.000 de euro, plus alți 200.000 de euro din bonusuri, dar și un procent dintr-o viitoare vânzare a jucătorului.

Racow l-a luat și pe Deian Sorescu

Bogdan Racovițan nu este singurul jucător din Liga 1 transferat de Racow în această iarnă. Polonezii l-au semnat și pe fostul dinamovist Deian Sorescu.

800.000 de euro va încasa Dinamo în urma transferului lui Deian Sorescu. „Câinii” și-au păstrat și un procent de 15% dintr-un viitor transfer. Cu tot cu bonusuri, suma plătită de Racow ar putea ajunge la aproape 1,5 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

La Dinamo din vara anului 2018, Deian Sorescu a jucat 134 de meciuri pentru echipa „alb-roşie”, în ambele competiţii interne, Liga 1 şi Cupa României. A marcat 29 de goluri şi a adunat 26 de pase decisive.

 

Recomandări
  • Mihai Stoica, prima reacție după ce FCSB l-a ratat pe Bogdan Racovițan
  • Fotbalistul a fost prezentat pe ritmuri de manele la noua echipă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” Vezi toate știrile
Citește și