Închide meniul

Mihai Stoica, promisiune nocturnă și atac la contestatari! "După ce voi învinge acest virus parșiv…"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 septembrie 2020, 5:33

Mihai Stoica, promisiune nocturnă și atac la contestatari! "După ce voi învinge acest virus parșiv…"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Stoica, nemulțumit de criticile îndreptate spre FCSB

Oficialul roș-albaștrilor are Covid-19 și nu a putut face deplasarea în Serbia. De altfel, toată echipa a fost lovită din plin de pandemie. Mihai Pintilii a ajuns astfel să fie antrenor principal și a avut numai 14 jucători valizi pentru meciul din turul doi preliminar al Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica, reacție surprinzătoare după Backa Topola – FCSB 6-6

"Luasem decizia de a nu mai ieși niciodată în presă, de a amenda, rar, anumite exagerări ale presei și ale oponenților doar în acest spațiu. Problemele personale mă convinseseră că e mai bine așa. Și, strict pentru mine, era.

Remarcabila prestație ale acestor copii, faptul că n-au capotat nici în asemenea condiții, că au predat o lecție de bărbăție și sacrificiu (fă-te bine repede, Florinele!) tocmai în patria războinicilor nr 1 ai Europei, fiind montați impecabil de cel mai mare luptător stelist al ultimului deceniu, Mihai Pintilii și – nu în ultimul rând – linșajul mediatic la care am fost supuși, în ultima vreme mi-au schimbat radical decizia!

Promit în fața întregii suflări roș-albastre că – după ce voi învinge acest virus parșiv, cu care am meci 1 la 1 de 10 zile – mă voi reîntoarce în funcția în care am obținut cele mai mari performanțe ale unul club românesc după 1989 și voi apăra această echipă tânără, talentată și iubită de milioane de români! Copiii, m-ați convins, nu vă mai las singuri câte zile voi avea în această viață!", a fost mesajul postat de Mihai Stoica pe pagina sa de Facebook.

Reclamă

Gabi Balint este unul dintre cei care au criticat jocul prestat de FCSB în Serbia. Fostul internațional nu i-a menajat deloc pe tinerii roș-albaștrilor.

"Pare o echipă debusolată, un club care nu a mai făcut transferuri. Vor fi șanse foarte mici cu Slovan, vor pierde foarte mult financiar. Va deveni un club care nu va mai conta prea mult", a spus Balint la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul Vezi toate știrile
Citește și