Închide meniul

Mihai Stoica, pus la zid după eşecul lui FCSB. „Un plângăcios! Are rol de bufon. CFR, club profesionist”

Antena Sport Publicat: 19 mai 2021, 13:16

Mihai Stoica, pus la zid după eşecul lui FCSB. „Un plângăcios! Are rol de bufon. CFR, club profesionist

Mihai Stoica este managerul general al FCSB

Hepta

  • Mihai Stoica, ironizat de un fost campion
  • Un şef de la CFR, dat exemplu

Mihai Stoica a fost atacat dur după ce FCSB a pierdut titlul din nou, pentru al şaselea sezon la rând. Valeriu Răchită spune că şeful roş-albaştrilor nu are nicio putere de decizie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica: „Un plângăcios! Are rol de bufon”

„Managerul de la CFR, Marian Copilu, are mult mai multă putere de decizie decât ‘copilul’ de la FCSB, plângăciosul, care doar plânge și mai scrie câte ceva pe Facebook. Fac referire la poziția de manager, dacă ești manager general ai putere.

Lucrurile se schimbă la FCSB în funcție de toanele patronului. Dar Marian Copilu este un manager care nu iese în presă, pe care nu îl vedem cu istericale. Își face treaba, susține antrenorul în fața patronului și are un cuvânt de spus la aducerea și plecarea jucătorilor.

Reclamă

Asta înseamnă să fii manager general. Așa, să scrii pe Facebook și să te mai cerți cu cineva pe la televizor… ăsta nu e rol de manager, e de bufon. De ce are CFR această serie de 4 titluri? Pentru că este un club structurat profesionist. La FCSB, deși plătesc sume de bani pe jucători și vând foarte bine, uite că de 6 ani se uită la alții cum ridică trofee deasupra capului”, a spus Răchită, pentru Pro X.

Mihai Stoica şi Gigi Becali, criticaţi de fani

Şi fanii au reacţionat dur după succesul lui CFR Cluj, care a pus mâna, aseară, pe al patrulea titlu la rând, în timp ce ultimul succes al lui FCSB datează din 2015.

Reclamă

„De 6 ani de zile a început hegemonia STELEI….La locul 2, cu o excepție. Ne merităm soarta! Mâine (n.r. astăzi) ar fi bine să jucăm cu rezervele rezervelor, pentru a da o șansa titularilor să se odihnească, pentru a ne consolida locul 2, așa cum am făcut în toți anii ăstia, ne-am protejat balerinele în campionat pentru a pierde în cupele europene. SĂ VĂ FIE RUȘINE, TUTUROR!,” e mesajul postat pe contul fanilor, „Tornado 47”.

Gigi Becali: „Au fost mai buni tot timpul”

Gigi Becali a reacţionat la scurt timp după ce rivala CFR s-a încoronat campioana României pentru al patrulea sezon consecutiv.

„Hai să facem o comparaţie între meciul cu Clinceniul şi meciul lor din seara asta (n.r. aseară). Noi am avut 1-0 şi am primit două goluri de la o echipă mult mai slabă. Ei au dat un gol şi apoi au fost la război. Ei merită campionatul. Au fost mai buni tot timpul, până s-a apropiat finalul. Nu ai cum să iei titlul şi Clinceniul îţi dă două goluri. Eu îi vând, nu ştiu când mai iau titlu. Eu iau milioanele”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport, după FC Botoşani – CFR Cluj 0-1.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu