Închide meniul

Mihai Stoica, „săgeţi” către rivalii de la Rapid: „Nu poate nimeni să-i explice lui Hagi asta! Sunt niște chestii în neregulă!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 octombrie 2022, 0:11

Mihai Stoica, „săgeţi către rivalii de la Rapid: „Nu poate nimeni să-i explice lui Hagi asta! Sunt niște chestii în neregulă!

Mihai Stoica, impresionat de echipa lui Adrian Mititelu

Mihai Stoica este managerul general de la FCSB | Hepta

  • Mihai Stoica, „săgeţi” către rivalii de la Rapid
  • Ce l-a deranjat pe managerul general al FCSB

Mihai Stoica, „săgeţi” către rivalii de la Rapid după primele meciuri din Cupa României. FCSB a fost nevoită să facă o deplasare la Arad pentru a juca cu UTA, în timp ce Rapid a evoluat pe Giuleşti partida considerată a fi în deplasare, cu Dumbrăviţa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şi Gică Hagi s-a plâns că Farul a trebuit să facă o deplasare de 400 de kilometri pentru a juca partida cu CSM Alexandria.

Mihai Stoica, „săgeţi” către rivalii de la Rapid

Nu ne lamentăm, dar nu e ușor să ne deplasăm. Uite, Rapid a jucat acasă că Dumbrăvița, cu Afumați, că așa e frumos. Trebuia să joace pe orice stadion aproape de Dumbrăvița! Sunt niște chestii în neregulă.

Reclamă

Nu poate nimeni să-i explice lui Hagi de ce el trebuie să meargă la Alexandria, iar Dumbrăvița merge în Giulești. Măcar dacă mergeau pe Arcul de Triumf. Chiar nu e ok.

Noi mergem la Suceava și aduc nocturnă mobilă. Am mers la Baia Mare, la Hunedoara, la fel. Noi suntem Steaua, indiferent de ce spun alții, d-aia umplem stadioanele peste tot”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

Gică Hagi şi-a ieşit din minţi după CSM Alexandria – Farul Constanţa 2-2

Gică Hagi şi-a ieşit din minţi după CSM Alexandria – Farul Constanţa 2-2. „Regele” s-a enervat din cauza organizării pentru confruntarea din Cupa României. Mai mult, Hagi a criticat şi faptul că Rapid a jucat acasă meciul din Cupa României, char înaintea duelului direct, care s-a terminat cu scorul de 1-1.

„Rapid joacă meci acasă (n.r. – meciul cu Dumbrăviţa de pe Giuleşti), noi mergem 400 km. Am venit la meci şi nu am văzut niciun copil de mingi. Nu există! Scuzaţi-mă! Dacă ăla nu e gol, atunci… Am făcut 400 km şi nu erau copiii de mingi. Unde suntem? E păcat. Suntem prea departe”, a declarat Gică Hagi, potrivit digisport.ro.

Gică Hagi e pe primul loc în Liga 1, dar a tras un semnal de alarmă

Gică Hagi se luptă pentru titlu, însă are mari probleme cu banii. „Regele” a tras un semnal de alarmă chiar la finalul sezonului regulat din Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Farul are cea mai bună academie, produce cei mai buni jucători, dă șanse jucătorului, pe lângă asta face performanță pentru că noi avem centru de copii și juniori foarte bun și care produce jucători.

Unul dintre profesorii mei a fost Lucescu și asta am învățat de la el, să știu să promovez jucători.

În momentul de față Farul nu are bani, trebuie să o știți, suntem cam toate echipele acelea de la mijloc. Eu m-am îndatorat foarte mult!„, a declarat Gică Hagi la sptfm.ro.

Farul este lider detaşat în Liga 1, după primele 15 etape. Are 34 de puncte, cu 5 mai mult decât urmăritoarea Rapid. Constănţenii tocmai au remizat în Giuleşti, scor 1-1.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:37 Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur: „Cea mai mare prostie! Ăștia care îl aplaudă..” 17:29 LIVE VIDEOBenfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Gil Vicente – Famalicao se joacă ACUM 17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis
Echipa naţională • 16:26
Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat”
Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite
Liga 1 • 14:40
Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
"Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?" Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri
Fotbal • 10:08
„Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!”