Închide meniul

Milionarul care a pierdut peste 400.000 de euro în doar 90 de minute revine cu noi dezvăluiri: "I-am găsit pe toți la cafea și la fumat!”

Gal Dorin Publicat: 16 noiembrie 2020, 14:32

Milionarul care a pierdut peste 400.000 de euro în doar 90 de minute revine cu noi dezvăluiri: "I-am găsit pe toți la cafea și la fumat!”

Profimedia

TREMEZZO, ITALY - *EXCLUSIVE* - Danish professional footballer Nicklas Bendtner and his girlfriend Philine Roepstorff have some fun in the sun as they enjoy a break in Tremezzo, Italy. PICS TAKEN: 10/07/2020 BACKGRID UK 11 JULY 2020,Image: 541960702, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN ITALY, Model Release: no

  • Nicklas Bendtner a ajuns la Juventus în 2012
  • El a povestit cum și-a întâlnit colegii

Danezul a dezvăluit ce l-a mirat încă din primele momente în care a ajuns în Italia și s-a reunit cu noii săi colegi de la Juventus. El a povestit cum nu i-a găsit pe jucători în vestiar, dar i-a surprins la baie în timpul unei pauze de cafea și țigări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicklas Bendtner: ”Am găsit 10 sau 12 dintre ei la baie”

”Nu reușeam să-i găsesc pe băieți, a fost ciudat, îți dai seama, era prima mea zi acolo. Apoi, i-am găsit pe 10 sau 12 dintre ei la baie, la cafea și la țigară, se simțeau bine. A fost o imagine extraordinară, mi-am dat seama că mă voi bucura de perioada de la Juventus.

Ce le poți spune unor astfel de jucători?” a declarat Bendtner, făcând referire la faptul că în acea perioadă Juve avea în lot ”granzi” precum Buffon, Anelka sau actualul antrenor, Andrea Pirlo.

Reclamă

Nicklas Bendtner îi ia apărarea lui Mario Balotelli

Nicklas Bendtner, la rândul său un fotbalist care a avut destule apariții controversate în afara terenului, l-a apărat pe Mario Balotelli, criticat deseori pentru viața sa extrasportivă.

”E amuzant. Îmi amintesc când Mario Balotelli a ajuns în Anglia, toată lumea spunea despre el că fuma la vestiare.

Reclamă

A fost peste tot prin ziare, că un jucător fumează. Adevărul este că la fiecare club la care am jucat, exista un jucător care fuma. În Italia era privit ca un lucru normal, în Anglia, nu”, a precizat Bendtner într-un interviu acordat celor de la BBC Radio 5.

Nicklas Bendtner a pierdut o avere din cauza jocurilor de noroc

Bendtner a anunțat că, în paralel cu profesia de fotbalist, a fost și jucător profesionist de poker. Într-o seară a ales să încerce și altceva.

"Eram prea beat pentru a mai sta la masa de poker, dar ruleta era altceva! Roșu, negru, roșu, negru. Cât de greu poate fi? După 90 de minute, pierdusem deja 400.000 de lire sterline (n.r. 440.000 de euro).

Reclamă 4 / 0/3

Contul meu era aproape gol și mi-am spus că voi fi falit dacă nu-mi revine norocul! M-am clătinat, mi-am turnat apă pe față și mi-am revenit. Apoi, am găsit un crupier și am mai luat jetoane de încă 50.000 de lire sterline (n.r. 55.000 de euro).

Când ești mai mult sau mai puțin falit, trebuie să te gândești să te oprești. Aveam deja o pierdere uriașă, dar am reușit să îmi mai revin, sincer să fiu", a declarat Nicklas Bendtner pentru The Sun.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Nicklas Bendtner
Fotbal • 13 oct., 17:05
”E un fenomen răspândit în rândul vedetelor!” Declarații șocante despre viața de noapte a jucătorilor celebri
Nicklas Bendtner
Fotbal • 10 oct., 12:31
La 23 de ani a pierdut 400.000 de lire sterline în doar 90 de minute: ”Eram prea beat pentru a mai sta la masă”
Nicklas Bendtner
Fotbal extern • 14 mai, 15:22
Fotbalistul care a pierdut 7 milioane de euro la poker. "Într-o noapte lucrurile au scăpat de sub control. Putea ieși urât!"