Închide meniul

"Minciuna a devenit virtute". Alex Ioniţă a răbufnit după ce a fost făcut "turnător" în scandalul de dopaj. "Vor fi mari surprize"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 ianuarie 2021, 9:44

"Minciuna a devenit virtute". Alex Ioniţă a răbufnit după ce a fost făcut "turnător" în scandalul de dopaj. "Vor fi mari surprize"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Alex Ioniţă a răspuns acuzelor

Ioniţă, Kehinde Fatai şi Takayuki Seto ar fi apelat la o terapei interzisă şi riscă chiar şi patru ani de suspendare. De patru luni nu s-au putut antrenat în cadru organizat şi aşteaptă decizia finală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Ioniţă: "Nu am de gând să mint, cu orice risc"

"Cel mai mult mă intrigă că am văzut că minciuna a devenit virtute. Am fost făcut turnător, de parcă trebuia să mint în legătură cu evenimentele din dosar. Totuși, vor fi mari surprize dacă dosarul va fi făcut public. Sunt un tânăr care a învățat să își asume greșelile. Am învățat că în viață sunt efecte ale deciziilor pe care le luăm. Nu am de gând să mint, cu orice risc. Fotbalul se termină la un moment, dar cel mai important e cum te construiești ca om.

Stau pe tușă de ceva vreme, sunt luni în care chinul eu l-am suportat. Nu altcineva. Neplătit și măcinat de gânduri, fără bază de pregătire și fără antrenamente profesioniste într-un grup", a declarat Alex Ioniţă pentru Evenimentul Zilei.

Dani Coman nu l-a menajat pe Ioniţă. "Dacă-ți place pixul și colaborezi…", iar transmis preşedintele Astrei.

"Nu poate să existe un conflict între mine și Dani Coman. Este o diferență de vârstă și experiență pe care le respect. Dani Coman are tot respectul meu că este un om că mi-a fost alături în mai multe momente. Dar deciziile eu le iau. Dacă Dani Coman mă ceartă, iar eu nu am argumente, voi ține capul jos și îl voi asculta. E exclus vreun conflict între noi doi. Discuțiile noastre private, vor rămâne private. Cel puțin, din partea mea", a ţinut să transmită mijlocaşul Astrei. 

Reclamă

S-a încheiat cariera lui Alexandru Ioniță?

Dani Coman a anunțat faptul că Alexandru Ioniță nu va mai juca niciodată pentru Astra și este sceptic în ceea ce privește faptul că jucătorul de 26 de ani va mai putea evolua undeva.

La Astra, nu va mai juca sub nicio formă și nu știu unde altundeva va mai putea juca. Deocamdată este suspendat, atât el, cât și ceilalți. Dar, din actele pe care le-am văzut și ce am discutat cu medicii clinici, cred că sunt nevinovați”, a spus Coman la AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Alex Ioniţă a colaborat cu ANAD
  • Acuzele care i s-au adus fotbalistului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și