Închide meniul

Ministerul Finanţelor l-a dat de gol pe nepotul lui Gigi Becali. În ce afacere a investit milionarul o sumă uriaşă şi ce profit a obţinut

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 februarie 2021, 13:43

Ministerul Finanţelor l-a dat de gol pe nepotul lui Gigi Becali. În ce afacere a investit milionarul o sumă uriaşă şi ce profit a obţinut

Mediafax Foto / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali a împrumutat-o pe FCSB cu 12 milioane de euro

De Academia de Fotbal se ocupă Vasile Geambazi, cel care este nepotul lui Gigi Becali. Chiar dacă acesta are mai puţin de 1% acţiuni la FCSB, nu s-a uitat la bani şi a scos din propriul buzunar o mică "avere".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vasile Geambazi, investiţie importantă la FCSB

Ministerul de Finanţe l-a dat de gol pe nepotul latifundiarului din Pipera, anunţă Prosport. Vasile Geambazi a investit, pe anul fiscal 2019, aproape 600.000 de euro la Academie.

Veniturile totale au fost de 582.562 de euro, în timp ce cheltuielile s-au ridicat la 559.956 de euro. Prin urmare, Geambazi a înregistrat un profit minim, de puţin peste 22.000 de euro.

Gigi Becali tocmai a dat un "tun" financiar. L-a vândut pe Dennis Man la Parma pentru 13 milioane de euro. Acesta a anunţat că cea mai mare parte din bani nu va rămâne în conturile lui FCSB.

"Clubul are o datorie de 12 milioane de euro la mine şi aceşti bani îi voi lua eu", a declarat Becali după cel mai scump transfer din istoria Ligii 1.

Reclamă

Anamaria Prodan îl dă în judecată pe Dennis Man

Gigi Becali a intrat în conflict cu Anamaria Prodan după plecarea lui Dennis Man în Serie A. Agentul de jucători s-a războit cu patronul lui FCSB şi îi va solicita atacantului de 22 de ani, în instanţă, despăgubiri de 850.000 de euro. Este singurul mod în care şi-ar putea recupera aproape tot comisionul pe care l-a ratat în urma transferului fotbalistului la Parma.

Anamaria Prodan vrea să obţină despăgubiri şi de la Gigi Becali. Şeful FCSB i-a forţat pe jucătorii de la echipa sa care erau reprezentaţi de aceasta să rupă acordurile.

"Să bage mâna în buzunar şi să plătească în momentul în care jucătorii rup contractele cu mine! Să plătească, dacă e atât de blindat cu banii! Se roagă de mine să spun la televizor cât de bogat e el. Îi place. "ce i-ai zis, i-ai omorât pe toţi". E penibil. Eu m-am distrat cu Gigi Becali 5 ani, eu şi prietenii cu care am fost la palat ne distram pe seama lui, ne-am jucat cu mintea lui. Eu m-am jucat cu creierul lui Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Eu puneam pariuri cu prietenii mei că el va spune ce îi zic eu şi el asta a făcut. Dacă eu îi zic un lucru, face ca mine. Dacă în 30 de secunde îl sună Mitică Dragomir, face ca el. Dacă poimâine îl sună Ilie Dumitrescu, face ca Ilie Dumitrescu. El nu are linie. Nu are cum, săracul", a spus Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru AS.ro.

Recomandări
  • Vasile Geambazi este al doilea acţionar la FCSB
  • Ce profit a obţinut nepotul lui Gigi Becali

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:08 Controverse după golul înscris de Alexandru Băluţă în FCSB – Rapid! Motivul pentru care giuleştenii au protestat vehement 21:59 VIDEOBraga – Vizela, în AntenaPLAY (22:30). Moreirense – Gil Vicente 1-1 și Boavista – Estrela 0-1! Spectacol în Portugalia 21:45 LIVE TEXTFCSB – Rapid 2-2! Intrat la pauză, Alex Băluţă a restabilit egalitatea. Nebunie pe Arena Naţională! 21:37 David Miculescu, ratare incredibilă în FCSB – Rapid! Nu a putut să înscrie din trei metri, cu poarta goală în faţă 21:30 FotoAbia revenit din accidentare, Vlad Chiricheș s-a „rupt”, din nou, în FCSB – Rapid! Ce a pățit fundașul roș-albaștrilor 21:28 Verdictul specialistului după golul anulat lui Hassani în FCSB – Rapid aruncă în aer totul: „E o întrebare bună asta!” 21:16 FotoDarius Olaru şi Florinel Coman, bucurie nebună în FCSB – Rapid! Starurile liderului au sărbătorit la maximum golul din derby 21:00 VIDEOQPR – Preston 1-0 a fost în AntenaPLAY. Watford – Hull City 0-0 și Leicester – West Brom 2-1. Spectacol în Championship 20:48 Adrian Şut, la un pas de transferul vieţii! Porto şi Atlethic Bilbao şi-au trimis oamenii la derby-ul cu Rapid 20:43 FotoScenografie de senzație pregătită de fanii FCSB-ului, la derby-ul cu Rapid! Atmosferă de sărbătoare pe Arena Națională Vezi toate știrile
Citește și