Închide meniul

Mircea Lucescu a stârnit un scandal în Ucraina. Arbitrii, arătaţi cu degetul pentru că nu au trecut incidentele în raportul de joc!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 decembrie 2020, 7:10

Mircea Lucescu a stârnit un scandal în Ucraina. Arbitrii, arătaţi cu degetul pentru că nu au trecut incidentele în raportul de joc!

Profimediaimages

Mircea Lucescu are probleme în Ucraina

Cazul a fost analizat de Comisia de Disciplină, iar secretarul Federaţiei a anunţat ce măsuri s-au luat. "Il Luce" a fost suspendat o etapă, iar arbitrul a fost mustrat pentru că nu a trecut incidentele în raportul de joc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu, suspendat pentru criza de nervi din meciul cu Kolos Kovalivka

"Am analizat comportamentul antrenoului lui Dinamo Kiev, Mircea Lucescu, în meciul cu Kolos. Acesta a părăsit zona tehnică, a intrat pe teren şi şi-a manifestat dezaprobarea faţă de o decizie a arbitrului. Am luat hotărârea de a-l avertiza pe tehnician şi să-l suspendăm pentru un meci.

De asemenea am atras atenţia Comisiei Arbitrilor pentru că nu a existat nicio notă în raportul 'centralului' cu referire la acest incident. Decizia noastră a venit pe baza informaţiilor oferite de delegatul meciului", a declarat Igor Grishchenko, citat de sport.ua.

Momentul de maximă tensiune s-a petrecut imediat după pauză, în minutul 52, după un atac al lui Șepelev la Cernomoreț. Arbitrul a luat și decizia de a-l elimina pe Șepelev după consultarea imaginilor video.

Inițial, Șepelev primise doar cartonașul galben, dar arbitrul l-a eliminat după ce s-a consultat cu asistentul video și a revăzut faza pe monitor. A fost suficient ca Mircea Lucescu să își iasă din minți și să intre pe teren, până la mijlocul terenului.

Reclamă

Românul a plecat după aceea nervos la vestiar. După câteva minute, Lucescu s-a întors pe bancă. Lucescu era însă nervos încă din minutul 47, când oaspeții au primit un penalty după consultarea VAR. Meciul s-a terminat 2-2.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:13 FotoImagini horror cu Dan Nistor! A fost umplut de sânge de un adversar care l-a lovit cu piciorul în faţă 18:07 „Nu am glumit!” Ion Ţiriac i-a făcut o propunere fabuloasă pentru Mircea Lucescu: „Îi fac şi stadion, avem fonduri!” 17:58 Ioan Andone a dat verdictul după FCSB – Rapid 2-2. Pariul surpriză pe care l-a făcut 17:46 Marton Fucsovics l-a învins pe Mariano Navone şi a câştigat Ţiriac Open 2024 17:15 LIVE VIDEOFamalicao – Portimonense se joacă ACUM în AntenaPLAY. Sporting – Guimaraes (22:30) e meciul zilei în Liga Portugal 17:15 Sepsi – Universitatea Craiova LIVE TEXT (19:00). Costel Gâlcă, la debutul pe banca oltenilor! Echipele de start 17:13 CSM Bucureşti a câştigat Cupa României! Victorie categorică în finala cu Dunărea Brăila 17:10 VIDEOBlackburn – Sheffield Wednesday 1-3, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru portarul gazdelor. QPR – Preston 1-0 16:54 Elena Rybakina a câştigat turneul de la Stuttgart după o finală cu Marta Kostiuk. Al treilea trofeu din 2024 16:48 VIDEOAutogol incredibil în Championship! Pears a făcut o gafă colosală, cu care îl „eclipsează” pe Bănel Nicoliţă. Eroarea anului! Vezi toate știrile
Citește și