Închide meniul

Mircea Lucescu i-a găsit înlocuitor lui Mirel Rădoi. Selecţionerul de la Euro 2020 pe care îl propune pe banca României. Ce a spus despre eşecul Ucrainei

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 21 iunie 2021, 21:29

Mircea Lucescu i-a găsit înlocuitor lui Mirel Rădoi. Selecţionerul de la Euro 2020 pe care îl propune pe banca României. Ce a spus despre eşecul Ucrainei

Mircea Lucescu a scăpat din infernul din Ucraina

AS.ro

Marco Rossi a reuşit să o încurce pe campioana mondială, Franţa. Ungaria a smuls o remiză, 1-1, în grupa de la Euro 2020.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu i-a găsit înlocuitor lui Mirel Rădoi

Rossi a intrat imediat în atenţia fanilor. „Lucescu și Bielsa au fost mentorii mei, ei m-au inspirat și influențat”, declara recent, în Kicker, italianul de 56 de ani, care l-a avut antrenor pe Il Luce la Brescia, în anii ’90.

„E un fost jucător de-al meu. Un băiat foarte inteligent, cu care eu am avut o relaţie specială. Sper într-o zi să-l văd antrenor la echipa naţională a României, pentru că e foarte bine pregătit şi foarte serios, ar merita să preia şi o altă naţională„, a spus Mircea Lucescu, la plecarea de la Arena Naţională, după Ucraina – Austria 0-1.

Marco Rossi, Euro 2020
Profimedia

Mircea Lucescu, nemulţumit de Ucraina

Eşecul naţionalei lui Shevchenko, unde Dinamo Kiev dă aproape jumătate din lot, i-a lăsat un gust amar lui Lucescu. Ucraina a terminat grupa pe locul trei şi tremură pentru calificare.

„Sunt extrem de nemulţumit. Nu mi-a plăcut în primul rând rezultatul. Am avut impresia că echipa a intrat pe teren convinsă că poate să facă meci nul fără niciun fel de probleme. Au fost mai relaxaţi, mai superficiali în momentele de posesie, de care au profitat austriecii, care au fost mai agresivi, mai direcţi în tot ce au făcut. Au meritat să câştige.

Reclamă

Sunt emoţii mari pentru locul în optimi. Mi-aş dori foarte mult pentru ei. Pentru mine, meciul din seara asta e inexplicabil. Sunt convins că un alt meci ca cel din seara asta nu-l mai fac. În fotbal, totul e posibil. Nu discut despre Shevchenko, doar despre meci”, a mai spus Lucescu, la plecare de la Arena Naţională.

Antrenorul român a purtat o mască pe care erau însemele Ucrainei şi ale echipei sale de club, Dinamo Kiev.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
Vezi toate știrile
Citește și