Închide meniul

Mircea Lucescu, lăudat de Unai Emery: "Respect foarte mult tot ce a realizat". Cum i-a răspuns românul înainte de Dinamo Kiev – Villarreal

Antena Sport Publicat: 10 martie 2021, 17:53

Reclamă
Mircea Lucescu, lăudat de Unai Emery: "Respect foarte mult tot ce a realizat". Cum i-a răspuns românul înainte de Dinamo Kiev – Villarreal

Zuma Press / Hennadii Minchenko via Hepta

Mircea Lucescu, lăudat de Unai Emery, înainte de Dinamo Kiev - Villarreal din optimile de finală Europa League

Antrenorul român în vârstă de 75 de ani a fost lăudat la conferinţa de presă de Unai Emery, tehnicianul care a câştigat de trei ori Europa League şi care a stat pe banca unor echipe de top precum PSG şi Arsenal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu, lăudat de Unai Emery: "Un antrenor excelent"

"Vom întâlni o echipă bună, care e prima în campionatul lor. O formație foarte tânără, cu un antrenor excelent, Lucescu. Au calitate și le place să aibă posesia. Va fi dificil, e o echipă obișnuită cu marile competiții, care are un antrenor foarte experimentat.

L-am cunoscut pe Lucescu, respect foarte mult ceea ce a realizat în carieră. L-am întâlnit cu Sevilla când era la Șahtior, iar Dinamo este o echipă foarte asemănătoare cu cea de atunci.

Să ai fani în tribune este un avantaj pentru oricine, iar acest lucru le poate da un mic avantaj, însă sper ca fotbalul să beneficieze din nou de sprijinul suporterilor", a spus Unai Emery, la conferinţa de presă de astăzi.

Mircea Lucescu o compară pe Dinamo Kiev cu Şahtior Doneţk

Nici Mircea Lucescu nu a rămas dator. "Emery este un antrenor foarte bun, care analizează tot până la cel mai mic detaliu, pregătește foarte atent fiecare meci din punct de vedere tactic și își studiază excelent adversarii.

Reclamă
Reclamă 4

Villarreal are o echipă puternică, cu 4-5 jucători trecuți de 30 de ani. Sunt fotbaliști experimentați, obișnuiți să joace la cel mai înalt nivel", a spus Mircea Lucescu.

Românul speră să egaleze cu Dinamo Kiev performanţele realizate cu fosta sa echipă, Şahtior Doneţk, pe care a pregătit-o timp de 12 ani. "Din punct de vedere al rezultatelor ne apropiem de ceea ce era Şahtior în aceas perioadă. Atunci, am jucat în semifinalele Cupei UEFA", a mai spus Il Luce.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:02

VideoCampioni şi la imagine! Canotajul, creator de legende în lumea sportului

15:35

VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Belgiei, LIVE în AntenaPLAY

15:27

Cum a răspuns Elias Charalambous când a fost întrebat despre Louis Munteanu: „Eu îmi spun părerea”

14:21

EXCLUSIVUn nume important din FRF a făcut anunţul: „Eu cred că Gică Hagi vine selecţioner!”. Ultimatumul primit de la Răzvan Burleanu

14:07

Florin Tănase, antrenamente alături de FCSB la baza din Berceni! Decizia luată de mijlocaşul român

13:37

Programul românilor la Jocurile Olimpice 2024 – sâmbătă, 27 iulie

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp 5 VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 16:05, LIVE în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și