Închide meniul

Mircea Rednic, băgat în şedinţă de Gică Hagi şi Gică Popescu. "Am făcut un plan B!". Ce se întâmplă la Viitorul

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 martie 2021, 7:12

Mircea Rednic, băgat în şedinţă de Gică Hagi şi Gică Popescu. "Am făcut un plan B!". Ce se întâmplă la Viitorul

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mircea Rednic, discuţii cu conducătorii Viitorului

  • Viitorul este pe locul 11 în Liga 1
  • Mircea Rednic, acuze după remiza cu Clinceni

Reacţia violentă nu le-a picat bine conducătorilor de la Viitorul. Gică Hagi şi Gică Popescu s-au aşezat la discuţii cu Rednic. Şefii clubului asigură însă că nu există niciun scandal şi că, pentru moment, nu se pune problema schimbării antrenorului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Popescu: "Avem un plan B la Viitorul, dar deocamdată nu îl luăm în considerare"

"Lucrurile nu sunt deloc tensionate. În momentul în care apare un iz de tensiune, imediat puneţi paie pe foc. Niciodată, Gică nu a fost în contradicţie cu Mircea, indiferent ce decizie s-a luat. Niciodată nu am făcut vreun pas fără să îl întrebăm pe Mircea.

În momentul în care am pierdut acasă cu Voluntari şi era periclitată oarecum, cum este şi acum, prezenţa în play-off, ne-am întâlnit eu, Gică, Mircea şi Zoli şi am făcut un plan B, pentru cazul în care nu reuşim să intrăm în play-off, să avem un plan B. Repet, împreună cu Mircea. Noi am prezentat anumite situaţii şi Mircea trebuia să le aprobe", a declarat Gică Popescu la Telekomsport.

Reclamă

Constănţenii au nevoie de o minune pentru a se califica în play-off. Au cu opt puncte mai puţin decât ocupanta locului 6, Academica Clinceni, dar şi o restanţă de disputat. 

"Noi avem cinci finale de jucat. În momentul în care nu vom reuşi să câştigăm un meci, şansele noastre vor fi aproape inexistente. Deci avem cinci finale, pe care le vom lua ca atare, meci cu meci. Avem 90 de minute, le rezolvăm, mergem la următoarea finală şi tot aşa, până când matematica nu ne va mai permite să sperăm la play-off. Eu unul cred că mai putem să intrăm în play-off.

Reclamă

Nu a atins obiectivul. Ce, anul trecut l-am atins? Avem un plan B pe care l-am făcut cu Mircea. Nu am spus, ok, este greu de atins obiectivul, ne întrerupem colaborarea. Ne-am aşezat toţi patru şi am zis, ok, s-ar putea să nu putem să intrăm în play-off, planul B este acesta. Şi am făcut un plan B. Dar deocamdată nu îl luăm în considerare", a precizat preşedintele Viitorului.

Patru etape au mai rămas de disputat din sezonul regulat al Ligii 1. Runda viitoare, echipa lui Mircea Rednic joacă în deplasare cu Hermannstadt.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 6:10 VIDEOLily Zhang – Eliza Samara 2-3! Românca s-a calificat spectaculos în optimile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia - România
Echipa naţională • 27 mart., 18:42
„Am şi eu un băiat şi sunt fericit!” Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia – România
Comentatorii din Columbia, reacție fabuloasă după ce Ianis Hagi a marcat în amicalul de la Madrid
AntenaPLAY • 27 mart., 17:09
Comentatorii din Columbia, reacție fabuloasă după ce Ianis Hagi a marcat în amicalul de la Madrid: „Un deja-vu!”