Închide meniul

Mircea Rednic, bulversat de demisia lui Şumudică. "Am vrut să-l sun, dar nu suntem în cele mai bune relaţii"

Antena Sport Publicat: 10 ianuarie 2021, 18:45

Reclamă
Mircea Rednic, bulversat de demisia lui Şumudică. "Am vrut să-l sun, dar nu suntem în cele mai bune relaţii"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mircea Rednic a reacţionat după demiterea lui Marius Şumudică

"Îmi pare rău pentru că a muncit acolo şi a avut rezultate, ţinând cont de cum a fost echipa până să vină el. Am vrut să-i dau telefon, dar nu suntem în cele mai bune relaţii. Am păţit-o şi eu la Standard. Mi-am umflat penele după câteva victorii, am făcut două declaraţii despre preşedinte şi m-au dat afară. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic, mesaj pentru Marius Şumudică

Îmi pare rău pentru Şumudică, echipa a ajuns acolo în primul rând datorită lui. Ştiu ce înseamnă să fii antrenor, să te impui într-o ţară străină. Deranjează, mai ales dacă eşti băţos şi spui ce simţi. 

Nu e bine să meargă în Arabia Saudită, nu e bine. Am antrenat de două ori acolo. Eu m-aş bucura dacă ar găsi o echipă care chiar îşi doreşte performanţă şi una cu prestigiu din Turcia", a declarat Mircea Rednic.

"Puriul" tocmai a obţinut prima victorie pe banca Viitorului. La golul victoriei cu Hermannstadt, marcat de Ciobanu cu o execuţie extraordinară, Rednic s-a bucurat ca un copil.

"Mai aveam puţin şi intram sub banca aia la gol. E un jucător de calitate, mă bucur pentru el. În ultima perioadă nu era constant şi cred că acest gol o să-i dea încredere", a precizat Rednic.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:00

Gestul incredibil făcut de Gică Hagi în avion, lângă un medic din România: „Numai aşa poţi să fii cel mai bun!”

9:55

LIVE VIDEOAntrenamentul din Formula 3 al Marelui Premiu al Austriei e ACUM în AntenaPLAY

9:47

Olandezii, daţi pe spate de un jucător al României, înaintea meciului din optimi: „Senzaţia Campionatului European”

9:37

Moment istoric în NBA! Lebron James a devenit coleg cu fiul său la Los Angeles Lakers şi pot juca împreună sezonul viitor

9:08

Dorin Goian, plin de încredere înainte de România – Olanda: „E clar că au şi minusuri”. Comparaţii cu generaţiile din 2008

9:00

Etapa de Formula 2 a Marelui Premiu al Austriei e live în AntenaPLAY, în perioada 28-30 iunie

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și